цветан1957 Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 Здравейте незнам дали тази тема съответсва на форума но аз все пак искам да попитам . Имам телефон Samsung spyca i 5700 компютъра ми е с операционна система Windows 7 64 BIT и когато включа телефона с USB кабела към компютъра той не го вижда .Пробвал съм всякакви програми за Samsung но не става.Може ли някой да ми помогне .Предварително благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 27, 2011 Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Провери дали като включиш телефона го има тук "Start->Devices and Printers" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
цветан1957 Публикувано Февруари 11, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2011 Нищо не се вижда(телефона като устроѝство го няма),а само картата за памет(допълнителна)GT-I5700 и това е всичко? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2011 Report Share Публикувано Февруари 13, 2011 Въпросната карта се появява в My Computer или в Device Manager? Инсталирани ли са драйвери за телефона? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
цветан1957 Публикувано Февруари 14, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Там е проблема!!Не могат да се инсталират драѝвъри на телефона понеже компютъра не вижда телефона като отделно устройство,а вижда само допълнителната карта за памет,но не и телефона(като отделно устройство)? PS.Пробвах и махнах картата,но уви,отново нищо?Телефона го няма-PC-то не разпознава самият телефон,като устройство.Някакви идеи?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Въпросната карта се появява в My Computer като отделен диск,а в Device Manager като допълнителен диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Февруари 14, 2011 Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Нищо не се вижда(телефона като устроѝство го няма),а само картата за памет(допълнителна)GT-I5700 и това е всичко?[Аз съм с NOKIA, но едва ли нещата са много различни.И при мен се виждаше само карта памет и не инсталираше драйвери.След като инсталирах Nokia PC Suite всичко си дойде на мястото.Дръпна си драйверите.Тук намерих нещо.Виж дали ще ти свърши работа.My link Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 14, 2011 Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Здравейте незнам дали тази тема съответсва на форума но аз все пак искам да попитам . Имам телефон Samsung spyca i 5700 компютъра ми е с операционна система Windows 7 64 BIT и когато включа телефона с USB кабела към компютъра той не го вижда .Пробвал съм всякакви програми за Samsung но не става.Може ли някой да ми помогне .Предварително благодаря.Виж тази тема http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=10469&st=0&p=93728&hl=samsung&fromsearch=1entry93728 И конкретно постове #7 и #8. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
цветан1957 Публикувано Февруари 14, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Благодаря на всички за отзивчивоста!Прочетох много писания по темата и в други форуми,но проблема остава.Мисля че причината е в64-битовата версия на уиндоуса(ultimate).Мисля,че е по добре да спра да се ръчкам да експерементирам,защото ми омръзна да инсалирам и после да трия програми драйвери и.т.н.Ще изчакам по читава версия на samsung pc.studio която да става за 64битова весия.Отново благодаря на всички!Успехи на всички,които имат проблеми подобен на моя! :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 14, 2011 Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Не вярвам да пуснат версия на pc studio, която да работи без проблем под уин7 64бит. Все пак е минала година, откакто е писано по чуждите форуми за това и като гледам, проблема не е решен.Все пак ми се струва, че ако спазиш точно указанията от линковете, проблема ще се реши, било то и по трудният начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
цветан1957 Публикувано Февруари 14, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Спазих всичко както е описано но уви.НЕ СТАВА.Между другото с другия ми телефон нокиа n85 нямам никакъв проблем.Инсталирах единствено nokia pc suite и всичко си тръгна нормално,видя си телефона и картата.Всичко на макс.Затова вече спирам с експериментите-баста и отново благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 14, 2011 Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Защо не направиш 1 опит от ТУК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
цветан1957 Публикувано Февруари 15, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 В този сайт на самсунг не мога да намеря въобще телефона си като модел.Няма го-може би е стар(като модел)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 В този сайт на самсунг не мога да намеря въобще телефона си като модел.Няма го-може би е стар(като модел)?Това ли е модела http://www.samsung.com/bg/consumer/mobile-phone/mobile-phone/entertainment/GT-I5700HKAVVT/index.idx?pagetype=prd_detailАко е точният ето и софтуеъра http://www.samsung.com/bg/consumer/mobile-phone/mobile-phone/entertainment/GT-I5700HKAVVT/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=supportп.п. под 'Център За Изтегляния' клик върху 'Софтуер' и сваляш каквото е нужно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
цветан1957 Публикувано Февруари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Да,точно за този модел иде реч.Пробвал съм и съответния софтуер,но без успех.Съшия софтуер съм го инсталирал поне 3 пъти без успех.Все пак благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
цветан1957 Публикувано Февруари 21, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2011 Оправих проблема и аз не знам,как?Инсталирах само Kies и уйндоуса после сам си намери драйвери за модела!Така че до тук с проблемите,за сега всичко е о.к.Мисля,че е време да се изтрие темаата.Отново благодаря на всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост