Jump to content

невъзможно свързване на WIN7-64bit със samsung spyca i5700

цветан1957

Препоръчан пост

Здравейте незнам дали тази тема съответсва на форума но аз все пак искам да попитам . Имам телефон Samsung spyca i 5700 компютъра ми е с операционна система Windows 7 64 BIT и когато включа телефона с USB кабела към компютъра той не го вижда .Пробвал съм всякакви програми за Samsung но не става.Може ли някой да ми помогне .Предварително благодаря.
Сподели другаде

• 2 weeks later...

Там е проблема!!Не могат да се инсталират драѝвъри на телефона понеже компютъра не вижда телефона като отделно устройство,а вижда само допълнителната карта за памет,но не и телефона(като отделно устройство)?

PS.Пробвах и махнах картата,но уви,отново нищо?Телефона го няма-PC-то не разпознава самият телефон,като устройство.Някакви идеи?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Въпросната карта се появява в My Computer като отделен диск,а в Device Manager като допълнителен диск.

Сподели другаде

Нищо не се вижда(телефона като устроѝство го няма),а само картата за памет(допълнителна)GT-I5700 и това е всичко?

[Аз съм с NOKIA, но едва ли нещата са много различни.И при мен се виждаше само карта памет и не инсталираше драйвери.След като инсталирах Nokia PC Suite всичко си дойде на мястото.Дръпна си драйверите.Тук намерих нещо.Виж дали ще ти свърши работа.My link

Сподели другаде

Здравейте незнам дали тази тема съответсва на форума но аз все пак искам да попитам . Имам телефон Samsung spyca i 5700 компютъра ми е с операционна система Windows 7 64 BIT и когато включа телефона с USB кабела към компютъра той не го вижда .Пробвал съм всякакви програми за Samsung но не става.Може ли някой да ми помогне .Предварително благодаря.

Виж тази тема http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=10469&st=0&p=93728&hl=samsung&fromsearch=1entry93728 И конкретно постове #7 и #8.

Сподели другаде

Благодаря на всички за отзивчивоста!Прочетох много писания по темата и в други форуми,но проблема остава.Мисля че причината е в64-битовата версия на уиндоуса(ultimate).Мисля,че е по добре да спра да се ръчкам да експерементирам,защото ми омръзна да инсалирам и после да трия програми драйвери и.т.н.Ще изчакам по читава версия на samsung pc.studio която да става за 64битова весия.Отново благодаря на всички!Успехи на всички,които имат проблеми подобен на моя! :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Сподели другаде

Не вярвам да пуснат версия на pc studio, която да работи без проблем под уин7 64бит. Все пак е минала година, откакто е писано по чуждите форуми за това и като гледам, проблема не е решен.

Все пак ми се струва, че ако спазиш точно указанията от линковете, проблема ще се реши, било то и по трудният начин.

Сподели другаде

Спазих всичко както е описано но уви.НЕ СТАВА.Между другото с другия ми телефон нокиа n85 нямам никакъв проблем.Инсталирах единствено nokia pc suite и всичко си тръгна нормално,видя си телефона и картата.Всичко на макс.Затова вече спирам с експериментите-баста и отново благодаря! :crosseyes1:
Сподели другаде

В този сайт на самсунг не мога да намеря въобще телефона си като модел.Няма го-може би е стар(като модел)?

Това ли е модела http://www.samsung.com/bg/consumer/mobile-phone/mobile-phone/entertainment/GT-I5700HKAVVT/index.idx?pagetype=prd_detail

Ако е точният ето и софтуеъра http://www.samsung.com/bg/consumer/mobile-phone/mobile-phone/entertainment/GT-I5700HKAVVT/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

п.п. под 'Център За Изтегляния' клик върху 'Софтуер' и сваляш каквото е нужно

Сподели другаде

Да,точно за този модел иде реч.Пробвал съм и съответния софтуер,но без успех.Съшия софтуер съм го инсталирал поне 3 пъти без успех.Все пак благодаря.
Сподели другаде

Оправих проблема и аз не знам,как?Инсталирах само Kies и уйндоуса после сам си намери драйвери за модела!Така че до тук с проблемите,за сега всичко е о.к.Мисля,че е време да се изтрие темаата.Отново благодаря на всички.
Сподели другаде