stivnnik Публикувано Януари 19, 2011 Report Share Публикувано Януари 19, 2011 Здравейте, наскоро един приятел ме открехна за Instant boot BIOS-а на Phoenix и днес реших да го пробвам на лаптопа. Машинката е Acer Aspire AS5738G. В официалния сайт на Acer не фигурира гореспоменатия BIOS и абсолютно никъде не мога да го открия, въпреки че е излезнал преди повече от година. Бихте ли ми помогнали с намирането и инсталацията на бързото BIOS-че (стига да се поддържа от лаптопа ми). Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 19, 2011 Report Share Публикувано Януари 19, 2011 Ако имаш излишни парички що не помогнеш на някого или не си купиш нещо, ами си решил да ги даваш на сервиз ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Януари 21, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 21, 2011 Рисковете при ъпдейт на BIOS са ми известни, но мисля че шанса да стане някой фал е минимален, стига биосчето да е съвместимо с дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост