Marshala90 Публикувано Януари 19, 2011 Report Share Публикувано Януари 19, 2011 Добър ден на всички! Имам тука една Nokia N78, но нещо не си спомням кода за защита и който код ми го изисква още с вклюването на телефона (преди да поиска PIN кода). Намерих тука един начин за ресетването/премахването му чрез флашване (ето това е начина по който се опитвам). Но след като стигна до стъпка 1, свържа телефона, и трябва да ми покаже Wireless Communication Devices. Да, той го показва, но... натискам веднъж копчето за включване и иконата се появява, но след 1-2 секунди изчезва, натискам копчето за включване отново и пак се появява за 1-2 секунди и изчезва, а би трябвало да се се маха. Като бутна кабела на телефона в компютъра, натисна копчето за включване и се чува сигнала за Connected и след една секунда се чува сигнала за Disconnected и същевременно с него изчезва иконата. Моля ако някой знае някакво решение на този проблем или друг начин да ресетна/премахна кода за защита, нека го каже ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост