m0rgan Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 От скоро време Windows-a ( XP Prof ) ми показва тази грешка и откакто започна, ми изчезна звука на микрофона... микрофона го тествах на друго РС - работи последното нещо което съм инсталирал е .NET 2.0. В същото време звук си имам, преинсталирах дайвъра за звуковата карта но без резултат ... AMD Sempron 2500+ дъно - ASrock k880-upgrade Windows XP SP3 1 GB Ram Ati Radeon 9250 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Системата сканирана ли е за зловреден софтуер? Ако да, с какви програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Януари 17, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2011 (Редактиран) Системата сканирана ли е за зловреден софтуер? Ако да, с какви програми? Avast 5 free, Malwarebytes' Anti-Malware,SUPERAntiSpyware Free Edition а туко що ми изкара и още една грешка Редактиран Януари 17, 2011 от m0rgan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2011 Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Има ли оправяне, макар и временно, след рестарт? Ако да, при ново появяване на грешката провери дали услугата Windows Audio е реботеща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Януари 18, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Има ли оправяне, макар и временно, след рестарт? Ако да, при ново появяване на грешката провери дали услугата Windows Audio е реботеща. След рестарт всичко е ок, докато не се появи тази грешка. Тогава пак не работи audio-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Февруари 20, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 След рестарт всичко е ок, докато не се появи тази грешка. Тогава пак не работи audio-то Проблема все още е актуален, прейнсталирах си Windows-a 2 часа след това грешката пак се появи ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2011 Report Share Публикувано Февруари 23, 2011 Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save...;5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост