panevdd Публикувано Януари 18, 2011 Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Има някаква минимална вероятност проблемът да е в някой кабел или букса. Преди да сложиш новия диск, внимателно провери кабелите и буксите, свързващи диска към захранването и дъното - да не се окаже след няколко дни, че и новия диск е за смяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zidan1280 Публикувано Януари 18, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Приятел случайно унас имам др захранване на по малко от година е.FSP GROUP INC.-FORTRON/SOURCEmodel № ATX-300 NR 300WВъзможно ли е да ми свърши работа.А и имам хард унас 80 гб да го туря като маика а другия да го държа докато не спре и тогава да зема нов ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 18, 2011 Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Ти си решаваш според приоритетите. Може да го държиш за да слагаш там някакви временни файлове,които вече са записани другаде - напр. дискове с музика... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2011 Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Лично аз не бих заложил на това захранване. Поне не и за постоянно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zidan1280 Публикувано Януари 18, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2011 А колко вата да си взема ето малко характеристика http://pavelinf.hit.bg/index.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2011 Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Не отварям сайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 19, 2011 Report Share Публикувано Януари 19, 2011 Едно такова поне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zidan1280 Публикувано Януари 19, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2011 http://pavelinf.hit.bg/ я пробаи така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2011 Report Share Публикувано Януари 19, 2011 Не отварям сайтове в hit.bg. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост