Jump to content

Компютъра прещраква

Препоръчан пост

Здравейде драги съфорумници имам един въпрос.

Конфигурацията на компютъра ми е ---- AMD Athlon 64 x2 Dual Core Proccessor 4200+ , 2.21GHz , 2GB RAM

От известно време на сам машината взе да насича и да ПРЕЩРАКВА като зарежда (което според мене е по-претеснителното и мисля ,че води до др. проблем с насичането). Та ако някой има някакфа информация как да поправя това ще съм му благодарен.

Да кажа само че съм го преинсталирал та нее от това предполагам. Него преинсталвам за 1 път , прил съм го прекалено мн пъти, та предполагам че не е в някой пропуснат драйвер или нещо от преинсталването.

Мерси предварително ;)!

Сподели другаде

Тук е дадено един вид "прещракване":

доста продължително обаче. Ако и при тебе е подобно - макар и за кратко време - все едно топчета се удрят едно в друго (как по дяволите се описва това? ) тогава ...

Lokoto: "... помисли бързо как да прехвърлиш навреме ценната си информация, че... "

Сподели другаде

Не е нито един от тези звуци незнам защо се насочихте вс към HDD може да не е от там. Щракането е се едно се стартирва компа (моментно) от снощи компютъра не е прещраквал защото несъм го пипал а е работил цяла нощ. Сега като седнах малко да се поразровя и забива целия компютър и прещраква, но само като забива.
Сподели другаде

М'да, твърдият диск е на смъртния си одър. Ако имаш нещо ценно, спасявай веднага, след което тичай до близък компютърен магазин и си купи нов твърд диск.

Между другото с какво захранване си?

Сподели другаде

Ами, може и да греша, но е според мен твърде възможно точно захранването да е причина за съсипания твърд диск. Качественото захранване е много важно за твърдите дискове, а твоето е проектирано и сглобявано в час по трудово в Китай. Силно ти препоръчвам да си набавиш някакво сносно захранване. Компонентите ти, и особено твърдият диск, ще ти благодарят за това.
Сподели другаде