nar Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 ЗдравейтеИмам на работният плот 2 файла, които немогат да се изтрият, незнам дали са пратени по скайп или са останали от някаква програма, която вече не съществува, но си стоят там от доста време и при всеки опит да ги изтрия "ХР-то" ми излиза с номера, "Не може да се изтрие файл: Не може да се чете от файла или диска източник. Ако понеча да ги преместя излиза същата бележка "Не може да се премести файл: Не може да се чете от файла или диска източник. И така стоят си тук от доста време и вече дори им свикнах, но си рекох да ви поизпитам с тази задачка-закачка. Отворен съм за предложения. Ето го единият: Моята връзка От начало имаше една никаква икона, но опитвах да го отворя с целият си арсенал и нещото си хареса тази икона и вече не се сменя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgievdg Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 ЗдравейтеИмам на работният плот 2 файла, които немогат да се изтрият, незнам дали са пратени по скайп или са останали от някаква програма, която вече не съществува, но си стоят там от доста време и при всеки опит да ги изтрия "ХР-то" ми излиза с номера, "Не може да се изтрие файл: Не може да се чете от файла или диска източник. Ако понеча да ги преместя излиза същата бележка "Не може да се премести файл: Не може да се чете от файла или диска източник. И така стоят си тук от доста време и вече дори им свикнах, но си рекох да ви поизпитам с тази задачка-закачка. Отворен съм за предложения. Ето го единият: Моята връзка От начало имаше една никаква икона, но опитвах да го отворя с целият си арсенал и нещото си хареса тази икона и вече не се сменя. Опитай с unlocker1.9.0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Януари 17, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Щях да кажа, че съм пробвал програми,като: Ashampoo Uninstaller 4 (50 USD); Your Uninstaller Pro (40 USD); Perfect Uninstaller. А също и 2/3 чистача, като "CCleaner", които в прочем можеше и да свършат работа, ако бяха "видяли" проклетото нещо, но уви. Все-пак реших, че ще е по-добре да не ви отчайвам без време и ще пробвам всяко предложение. За съжаление този "unlocker1.9.0" (първото предложение) се указа достатъчно ефективен и така се унесох, че забравих да оставя единият файл за да пробвам и други предложения. Съжалявам, но ще трябва да преключим темата.Благодаря на Georgievdg, за своевременната намеса, както и на всички знайни и незнайни люде, дето щяха да се намесят.Благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост