Jump to content

Проблем с екрана на лап-топ HP4510s

Препоръчан пост

Здравейте!

В петък вечерта като си включих лап-топа всичко беше нормално и след няколко часа както си сърфирах изведнъж екрана загасна,а лап-топа продължи да си работи(копчетата си светеха,вентилатора си работеше).Затворих го и като го отворих отново екрана си се включи.Проверих температурите и всичко си беше нормално,най-високата температура беше 45 градуса.Днес отново се получи същото,пак си сърфирах из нета и изведнъж екрана пак изгасна и наново го затворих и като го отворих си се пусна сам.Иначе скрийн-сейвър и т.н. си работят нормално.Също така направи ми впечатление,че като изключа кабела за захранването и остане на батерия,преди екрана ставаше малко по-тъмен,докато сега промяна няма,а и имам чувството че е по-тъмен отколкото беше преди.С Windows 7 Enterprise съм.

Някакви идеи от какво може да е?

Сподели другаде

Човъркал ли си настройките за енергопотребление и спестяване от контролния панел на Windows? Възможно е да е някакъв дефект на лаптопа. Ако още е в гаранция, го занеси в сервиза да го погледнат.
Сподели другаде