Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте всички отново съм аз :)

Вчера машината ми заби както си седях в фейсбук.

Веднага рестартирах и ето това бяха последствията :

http://prikachi.com/images/69/2868069t.jpg

Това се получава всеки път...

Ще съм много благодарен ако някои обърне внимание на темата ми :)

Благодаря

Сподели другаде

Провери какъв точно ти е твърдия диск и от сайта на производителя си изтегли софтуер за диагностика.

Проблемът може да е в твърдия диск, в кабелите или във файловата система; последното можеш да го провериш с инсталационния диск на Windows, например.

Сподели другаде

И аз мислех да накарам някои да ми преинсталира Windows-a но в момента този някои го няма.

А другите неща няма как да ги разбера защото немога да правя нищо с компютъра освен да си го рестартирам цял ден.

Сподели другаде

Не съм казвал нищо за преинсталация; при зареждане на инсталационния диск на Windows (говоря за XP) може да се стартира Recovery Console и да се провери системния дял за грешки.
Сподели другаде

Ами ако имаш лицензиран(или твой диск с) Windows можеш да го стартираш и да дадеш Repair... и ще ти се заменят старите системни файлове с нови чисти,но ако нямаш не мисля че има дискове които да са за системата освен ако не си си взимал сичко по отделно и да са ти дали някой друг диск "но не ми се вярва".Все пак ако искаш снимаи дисковете постни ги тук и ще ти кажем дали ще ти помогнат за този случай.

ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО panevdd НЕ СЪМ ТЕ РАЗБРАЛ КАКТО ТРЯБВА

Сподели другаде

Единя е с драйвери за старата видео карта другя е за монитора :(

Може ли да ми дадете кратко описание как се преинсталира Windows и мисля е като се записваше на диск се записваше по някакъв по-друг начин ?

Говоря за записване на Windows

Сподели другаде

Ръководство за (пре)инсталация на Windows XP; предполагам, че ще ти свърши работа.

Все пак опитай с Recovery Console и chkdsk, преди да преинсталираш - нищо не губиш.

Сподели другаде

Благодаря на всички :) след малко ще доидат да ми го преинсталират.

Вчера в последния момент е свързах с човека.

Сега проблема ми е да намеря последните драйвери за ATI Radeon 4670.

Ако не стане с преинсталацията ще го водя на сервиз.

Сподели другаде