ToL Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Здравейте всички отново съм аз Вчера машината ми заби както си седях в фейсбук.Веднага рестартирах и ето това бяха последствията :http://prikachi.com/images/69/2868069t.jpgТова се получава всеки път...Ще съм много благодарен ако някои обърне внимание на темата ми Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Това се получава при всеки опит за стартиране на системата ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Да 1-во ми излиза едно че разчита драйвери или нещо от тоя сорт ама е много бързо и после това...Ако искаш да пробвам да заснема и 1-вото ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Провери какъв точно ти е твърдия диск и от сайта на производителя си изтегли софтуер за диагностика.Проблемът може да е в твърдия диск, в кабелите или във файловата система; последното можеш да го провериш с инсталационния диск на Windows, например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 И аз мислех да накарам някои да ми преинсталира Windows-a но в момента този някои го няма.А другите неща няма как да ги разбера защото немога да правя нищо с компютъра освен да си го рестартирам цял ден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Ако имаш системна дискета пробвай да видиш дали ще се оправи,а ако нямаш както каза panevdd преинсталирай Windows."Между другото с какъв Windows си?" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Ааа имам някакви дискове от компютъра но ще ме ориентирте ли горе-доло какво трябва да пише на него?юмного съм зле :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Не съм казвал нищо за преинсталация; при зареждане на инсталационния диск на Windows (говоря за XP) може да се стартира Recovery Console и да се провери системния дял за грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Ами ако имаш лицензиран(или твой диск с) Windows можеш да го стартираш и да дадеш Repair... и ще ти се заменят старите системни файлове с нови чисти,но ако нямаш не мисля че има дискове които да са за системата освен ако не си си взимал сичко по отделно и да са ти дали някой друг диск "но не ми се вярва".Все пак ако искаш снимаи дисковете постни ги тук и ще ти кажем дали ще ти помогнат за този случай. ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО panevdd НЕ СЪМ ТЕ РАЗБРАЛ КАКТО ТРЯБВА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Единя е с драйвери за старата видео карта другя е за монитора :(Може ли да ми дадете кратко описание как се преинсталира Windows и мисля е като се записваше на диск се записваше по някакъв по-друг начин ?Говоря за записване на Windows Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Ето как се записва диск за Windows http://www.boot-cd.hit.bg/ а за другото кажи какъв ти е Windows-a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Ръководство за (пре)инсталация на Windows XP; предполагам, че ще ти свърши работа.Все пак опитай с Recovery Console и chkdsk, преди да преинсталираш - нищо не губиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Благодарен съм и на двама ви Windowsa ми е XP.Как се записва Windows на диск за да го прочете веднага след като рестартирам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Ето как се записва диск за Windows http://www.boot-cd.hit.bg/ а за другото кажи какъв ти е Windows-a Ето тук съм дал линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Януари 17, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Благодаря на всички след малко ще доидат да ми го преинсталират.Вчера в последния момент е свързах с човека.Сега проблема ми е да намеря последните драйвери за ATI Radeon 4670.Ако не стане с преинсталацията ще го водя на сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост