dimo88 Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 здр. може ли някои да ми помогне с тоя проблем-като пусна EVEREST или AIDA64 и компа ми се рестартира не всеки път ама почти от 3,4 пати като ги пусна и 1 се рестартира ако може някои да помогне ще е супер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 като пусна EVEREST или AIDA64 и компа ми се рестартира Само при тях ли се появява този проблем или и при други програми ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Версиите на програмите актуални ли са? Инсталираните драйвери на системата актуални ли са? Дай списък с наличния хардуер все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimo88 Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 само при тия програми става така. а за драиварите каде да видя и преди 2 седмици ги обновявах с някаква програма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Хардуерните компоненти ще напишеш ли какви са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimo88 Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 благодаря ти NIGH Raven от драиварите е вило преди 1 месец бях си направил backup и сега си ги варнах и се оправи. Апък имам едни черти на монитора те от какво ли да са.Report.txt това ми е системата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 По принцип за драйверите е най-добре да ги обновиш с последните официални от сайтовете на производителите. Колкото до чертите, няма как да се каже нищо, докато не обясниш по-подробно, че просто "имам черти по монитора" е крайно недостатъчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimo88 Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 като стоя на равно с монитора несе забелязват като се наведа малко и тогава се виждат-дали е от драиварите или е от видеокартат тя е вградена 1гб Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Сигурен ли си че не е от самият монитор? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimo88 Публикувано Януари 17, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2011 незнам дали е от монитора ама компа и монитора са нови на 11 месеца вазможно ли е да е от драиварите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2011 Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Продължава да не е ясно точно какви са въпросните линии. Снимай монитора, ако имаш възможност, или опиши линиите. И не казвай пак "имам линии". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimo88 Публикувано Януари 18, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2011 днеска като си включих компа и ми излезе син екран и пишеше нешто за bios update и некви настроики по биоса да неби да трябва да се обновява биоса затова да имам премигвашти черти (няма как да ги снимам) и незнам изобшто как се обновява биос -лоша работа незнам кво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 18, 2011 Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Не е хубаво да се обновява биоса.Защото от не добро обновяване може да ти кращне компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 Какво точно е пишело за BIOS update? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост