ivaki.97 Публикувано Януари 15, 2011 Report Share Публикувано Януари 15, 2011 споделете наи-откачените си сънища който сте сънували някога но моля не си измисляите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rudeboy9208 Публикувано Август 8, 2011 Report Share Публикувано Август 8, 2011 Вчера сънувах,че майка ми има глава на гущер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rockabilly Публикувано Април 11, 2013 Report Share Публикувано Април 11, 2013 Все сънувам , че падам от някъде и подскачам на сън..А често ми се случва да сънувам нещо и след това да ми се случи наистина (дежа вЮ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 12, 2013 Report Share Публикувано Април 12, 2013 А сънували ли сте едни и същи сънища и места от много години преди това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост