nobbarcho Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Имам проблем с Camtasia Studio 5 когато искам да сложа песен ми излиза следната грешка тук . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 С всеки MP3 файл ли се получава така? Windows Movie Maker успява ли да разчете MP3? Windows-ът самоделка ли е? Да си човъркал кодеците на системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nobbarcho Публикувано Януари 14, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Да с всеки MP3 формат и с windows movie marker е така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Другите 2 въпроса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nobbarcho Публикувано Януари 14, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 14, 2011 не съм пипал кодеците единствено съм си снимал клипове , а тфа самоделка кфо е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Самоделка е всяка инсталация на Windows, в която са вградени или премахнати елементи - да речем вградени превод, драйвери, програми и прочее; премахнати услуги, вкарвани оптимизации и прочее. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nobbarcho Публикувано Януари 15, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 15, 2011 мисля че да ,а сега може ли да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 15, 2011 Report Share Публикувано Януари 15, 2011 В такъв случай ти препоръчвам да си намериш чиста инсталация на Windows с вграден SP3 (и евентуално актуализации) и да преинсталираш. Един господ знае колко още е човъркана твоята версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост