dudev851 Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Извинявайте, че пиша в тази категория, но не знам къде(за пореден път ). Има ли тема, в която се публикуват някакви програмни кодове, които могат да са от полза. В конкретния случай искам да публикувам едни ф-ии за конвертиране на Unicode -> Windows1251 и обратното. Защото не намерих никъде такива и си помислих, че може да съм полезен на някой, който има същия проблем какъвто имах аз. Моля изтрийте темата. Просто не знам как да ви пиша. Знам само, че ще видите това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Щом пускаш тема, значи търсиш отговор. Казваш обаче темата да се изтрие, което обикновено е признак на решен проблем. Нещо съм объркан от целта на темата в крайна сметка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Януари 14, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Ами не съм ясен значи. Имам в предвид, че не знам да има във форума раздел - например "Полезни програмни кодове". За да сложа там 2 функции за конвертиране. Защото тази категория "Програмиране" е за обсъждане на кодове. А аз ще дам вече тестван код, който работи и обсъждането по него може да е само на експертно ниво, във връзка например със бързодействие и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Чак нов подраздел няма да се създаде. Ако имаш да споделиш нещо, можеш да го направиш в тази тема (след което ще я преименувам и почистя) или да пуснеш нова тема (след което ще изтрия текущата). Иначе при желание за връзка с екипа някои от нас имаме поместени данни за контакти в профилите си, а и винаги може да се ползва системата за лични съобщения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост