Веко Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Като си истегля някоя игра и като влезна ми се размазва на всяка 1 игра преди този проблем го нямах нищо не съм сменял освен прейнсталация на компютъра,качил сам driver всичко.Може ли с някаква програма да се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Покажи някакъв screenshot и напиши поне основната информация за системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Януари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2011 SystemMicrosoft Windows XPProfessionalVersion 2002Service Pack 3 Intel Pentium III Processor996mhz 256Ram Снимки няма как да дам защото като снимам и пастна в пайнта си ми я дава нормално(не размазана) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Може би имаш проблем с монитора или настройките на игрите - резолюция, Refresh Rate... Кажи какъв е монитора и при какви настройки на игрите играеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Януари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2011 От монитора е да, имах го и преди този проблем обаче не помня как се оправяше,стар е не е 1ва младост ЕСП-Green III някаква марка.Колкото по малка е резолюцията на игрите толкова по добре започва да дава но стигам до последната и не е напълно изчистена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Януари 13, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Ето от телефон Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 100% сигурен ли си, че е от монитора? Защото ако това го прави само в игри (т.е. 3D режим) и не на работния плот, това може да значи и проблем с видео картата и/или драйвера й. Мониторът не прави разлика дали му се подава сигнал от 2D или 3D приложение. Него го вълнува разделителна способност и честота на опресняване. Ако те са същите като на работния плот, значи може и да не е от монитора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Януари 13, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2011 След като сложих този монитор всичко ми беше размазано,наложи се да сложа компютъра на друг монитор и да намаля на 60хз и стана ок.Тогава пак имах същия проблем обаче не помня как се оправяше и дали някой друг не ми го оправя :ДПреди време прейнсталирах компютъра качих си драивери всичко и пак започна този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Т.е. с друг монитор пак има проблем, ако е над 60Hz? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Януари 14, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Не,само с този защото е по малко инчове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Ако проблемът го има само на един единствен монитор и то на всички разделителни способности, без значение честотата на опресняване, значи вече самият монитор е за смяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост