Jump to content

Проблем с размазан екран при игри

Препоръчан пост

Като си истегля някоя игра и като влезна ми се размазва на всяка 1 игра преди този проблем го нямах нищо не съм сменял освен прейнсталация на компютъра,качил сам driver всичко.

Може ли с някаква програма да се оправи?

Сподели другаде

System

Microsoft Windows XP

Professional

Version 2002

Service Pack 3

Intel Pentium III Processor

996mhz 256Ram

Снимки няма как да дам защото като снимам и пастна в пайнта си ми я дава нормално(не размазана)

Сподели другаде

Може би имаш проблем с монитора или настройките на игрите - резолюция, Refresh Rate... Кажи какъв е монитора и при какви настройки на игрите играеш.
Сподели другаде

От монитора е да, имах го и преди този проблем обаче не помня как се оправяше,стар е не е 1ва младост ЕСП-Green III някаква марка.

Колкото по малка е резолюцията на игрите толкова по добре започва да дава но стигам до последната и не е напълно изчистена

Сподели другаде

100% сигурен ли си, че е от монитора? Защото ако това го прави само в игри (т.е. 3D режим) и не на работния плот, това може да значи и проблем с видео картата и/или драйвера й. Мониторът не прави разлика дали му се подава сигнал от 2D или 3D приложение. Него го вълнува разделителна способност и честота на опресняване. Ако те са същите като на работния плот, значи може и да не е от монитора.
Сподели другаде

След като сложих този монитор всичко ми беше размазано,наложи се да сложа компютъра на друг монитор и да намаля на 60хз и стана ок.

Тогава пак имах същия проблем обаче не помня как се оправяше и дали някой друг не ми го оправя :Д

Преди време прейнсталирах компютъра качих си драивери всичко и пак започна този проблем.

Сподели другаде

Ако проблемът го има само на един единствен монитор и то на всички разделителни способности, без значение честотата на опресняване, значи вече самият монитор е за смяна.
Сподели другаде