koko_ronaldo Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Здравейте искам да ви питам можете ли да ми кажете програма с която да конвертирам филми от всякакви формати в AVI и кажете програма с която да променям резолюцията на филм..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Програми за видео конвертиране има бол: MediaCoder, Format Factory, SUPER ©, Any Video Converter, Total Video Converter и др. Всичките могат да оразмеряват видео потока. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Програми за видео конвертиране има бол: MediaCoder, Format Factory, SUPER ©, Any Video Converter, Total Video Converter и др. Всичките могат да оразмеряват видео потока. Чудесно! Но коя от всичките е за предпочитане-тоест конвертираният файл излиза с най-добро качество ? Разбира се като изключим платената ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Нямам точна представа. Не съм фен на никоя от програмите. Те всичките разчитат на едни и същи основни програми - FFmpeg, MPlayer и MEncoder. Т.е. ядрата на програмите са едни и същи общо взето. Въпросът е коя програма какви опции предлага и колко добре са й настроени предварително зададените настройки (presets). Технически погледнато всички трябва да са способни да изкарат еднакво добро качество. На практика обаче как се справя всяка една от тях не знам, защото не ги ползвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
koko_ronaldo Публикувано Януари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Здравейте искам да ви питам можете ли да ми кажете програма с която да конвертирам филми от всякакви формати в AVI и кажете програма с която да променям резолюцията на филм..... Благодаря за бързия отговор Може ли да ми разясните как се работи с Any Video Converte,Total Video Converter и Media Coder Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 аз ти препоръчвам тази http://www.softvisia.com/download.php?view.1047 много съм доволен от нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
koko_ronaldo Публикувано Януари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Благодаря за бързия отговор Може ли да ми разясните как се работи с Any Video Converte,Total Video Converter и Media Coder Имам я нали там в дясно си избирам в какъв формат да ми е изходния файл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Благодаря за бързия отговор Може ли да ми разясните как се работи с Any Video Converte,Total Video Converter и Media Coder ето това клипче ще ти изясни при новите версия е малко по различно но е на същия принцип работа с any video konvertor Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
koko_ronaldo Публикувано Януари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Благодаря много ми помогна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост