gili2 Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Имам уиндос 7 хоме премиум 64 битов.Имам инсталиран Адоб флаш плеар но немога да отварям видеоклипове в ю-тубе,в-бокс7.Какъв е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 При кой браузър има проблем? Коя версия на Adobe Flash Player е инсталирана? Какво точно се случва при опит за отваряне на клипа? Хайде де, по-подробно. Как искаш да ти се помогне, след като не предоставяш почти никаква полезна информация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gili2 Публикувано Януари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Имам уиндос 7 хоме премиум 64 битов.Имам инсталиран Адоб флаш плеар но немога да отварям видеоклипове в ю-тубе,в-бокс7.Какъв е проблема? браузера ми е интернет експлорар ползвам Адоб флаш 10,2 при отваряне на видеоклипа ми излиза надпис да сваля Адоб флаш плеар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Доколкото ми е известно, за момента няма излязла стабилна версия на Flash Player за 64-bit браузъри. Можеш да инсталираш версията, която в момента се разработва, но не е довършена.Друг вариант е да използваш 32-bit браузър - в Start менюто при останалите програми би трябвало да имаш такава версия на Internet Explorer.Разбира се, можеш да инсталираш и различен браузър - Firefox, Opera, Safari, Chrome и т. н. т.Повече информация - http://kb2.adobe.com/cps/000/6b3af6c9.html . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост