miazmatik Публикувано Януари 11, 2011 Report Share Публикувано Януари 11, 2011 Здравейте,на този лаптоп http://laptop.bg/lap...us_K70AB_TY018L се опитах да запиша снимки и музика на диск с imgburn,но не се получава нищо. Прочетох ръководство за работа с програмата правя всичко по указанията и нищо. Записвачката работи защото разчита дискове,успях да запиша на един диск снимки, но не с imgburn,а с някаква вградена функция за записване на уиндоуса Write dise file to cd. Тази функиция не е свързана с програмата. С Windows XP Service Pack 3 съм,дали ми трябва драйвър или нешо друго.Не намирам в нета помощ.Опитвам се да записвам на дискове Maxell не знам дали са качествени.Като отворя програмата и трябва да избера файлове за запис не мога да ги влача,а само с натискане на конкретния файл се качва в програмата така ако искам да запиша снимки трябва да си играя един час само да ги кача в програмата за запис. На единия диск даже не ми излизат файловете тръгвам да отварям снимки и музика които са ми записани на твърдия диск но като ги отварям през програмата ги няма все едно са изтрити от C а те са си там. Какъв може да проблема?Приятен ден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2011 Report Share Публикувано Януари 11, 2011 Като за начало ще може ли дневник от записа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Сложи си новата в. 2.5.5.0 която е фиксната. Нещо след 2.5.0.0 почна да прави разни шмекерии автора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Сложи си новата в. 2.5.5.0 която е фиксната.Вярно е, че е препоръчително да се ползва актуален софтуер, но във въпросната версия няма никакъв "фикс", който да се отнася за проблема на потребителя. Нещо след 2.5.0.0 почна да прави разни шмекерии автора.Какво точно имаш предвид? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Честно казано не съм много съгласен за това със новите версии. Ако не беше изкарана такава щях да препоръчам връщането към стара.Много е възможно проблема да се е появил в новата а в старата да липсва. Едва ли тук е мястото да дискутираме рекламните трикове с честите нови версии?Явно е че проблемите се отстраняват на части с цел. Вероятно до края на месеца ще има нова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Честно казано не съм много съгласен за това със новите версии. Ако не беше изкарана такава щях да препоръчам връщането към стара.Много е възможно проблема да се е появил в новата а в старата да липсва. Не е сигурно дали проблемът въобще е в програмата. Липсва информация, затова и поисках дневник (лог) от програмата.Иначе по принцип е желателно софтуерът да е винаги актуален. Разбира се има изключения, но са точно такива - изключения от общото правило. Едва ли тук е мястото да дискутираме рекламните трикове с честите нови версии?Явно е че проблемите се отстраняват на части с цел. Вероятно до края на месеца ще има нова.Рекламни трикове с нови версии? Моля?!? Реклама на какво? Ако съпоставим ImgBurn със себе си, то да, последните 2-3 версии бяха по-нагъсто. Ако я сравним обаче с компютърните програми въобще, то тогава въобще не са нагъсто. Ти въобще имаш ли представа други програми колко често имат нови версии? Пример е ffdshow. Ползвам го него като пример, защото си фен на CCCP, а той е базиран на ffdshow, така че би следвало да си запознат и със същинския декодер.Други хора пък биха казали, че старите версии излизаха прекалено рядко и дълго време е нямало поправки на бъгове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Ами честите нови версии се набиват на очите на потребителите. Поне тези които посещават новинарските сайтове. За мен това си е реклама.Иначе да точно последните няколко версии на програмата ми се набиха на очи. Все пак съм доволен от нея. Нерото отдавна го погребах. Но аз съм на принципа след чиста инсталация като инсталирам нещо да не го пипам ако работи. СССР пускат финална версия веднъж годишно а аз още съм със старата от 2009г. и нямам грижи.FFDshow са ми ясни но аз не съм им тестер за това не ги ползвам отделно. Даже при следващата версия на MPC-HC вероятно ще се отърва от всички кодеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Да, може да се набиват, но не считам това нещо за реклама. А и има толкова повече програми, които излизат значително по-често.Нека направим кратък разбор на версиите на програмата от 2.5.0.0 нагоре. Ще използвам датите, на които версиите са били публикувани на SoftVisia. Между версиите ще помествам изчисления период:- 2.4.0.0 - 10.02.2008-> ~50 дни- 2.4.1.0 - 01.04.2008-> ~114 дни- 2.4.2.0 - 23.07.2008-> ~251 дни- 2.4.3.0 - 01.04.2009-> ~10 дни- 2.4.4.0 - 11.04.2009-> ~108 дни- 2.5.0.0 - 27.07.2009-> ~233 дни- 2.5.1.0 - 16.03.2010-> ~168 дни- 2.5.2.0 - 02.09.2010-> ~96 дни- 2.5.3.0 - 07.12.2010-> ~5 дни- 2.5.4.0 - 12.12.2010-> ~32 дни- 2.5.5.0 - 13.01.2011 От версия 2.4.0.0 до версия 2.5.0.0 имаме общо 5 периода на чакане, чиято обща сума е 533 дни. Разделяме общия период на 5 и получаваме средно 106,6 дни между всяка версия.От версия 2.5.0.0 до 2.5.5.0 имаме отново общо 5 периода на чакане, чиято обща сума е 534 дни. Разделяме общия период на 5 и получаваме средно 106,8 дни между всяка версия.Не знам, на мен ми се струва, че няма някакво особено зачестяване на излизането на нови версии. Средните периоди ми се струват близки (106,6 и 106,8). За теб не знам. ffdshow беше просто пример за продукт, който се обновява адски често. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Хъм така погледнато си прав. Тамън време да ъпдейтнеш превода. А човека май се уплаши и забрави за лог файла? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2011 Report Share Публикувано Януари 14, 2011 Преводът се обновява, когато има нужда. Авторът на програмата публикува новия оригинален езиков файл и всеки актуализира своя превод по него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Януари 15, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 15, 2011 Ще пиша по темата и ще дам лог в скоро време тъй като сега имам други проблеми с операционната система и imgburn остава на заден план.Лошото е, че аз въобще не знам как да боравя с нея, четох тук в форума ръководството за работа но явно не схеащамПримерно за да запиша снимки трябва да направя това...това и това...в следната последователност...Или пък да запиша песен-това.. това.. това.. и така.Затова се отказах и деинсталирах програмата, а както казах имам и други проблеми, но скоро ще пиша пак, извинявам се за създаването на темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост