aborigen Публикувано Януари 10, 2011 Report Share Публикувано Януари 10, 2011 Здравейте,имам 1 лаптопче Pavilion DV6 1230 ,добре си върви иначе обаче ми забива на една игра и екрана гасне....Видеото ми е ATI mobility radeon HD 4530 с явно недостатъчните 512 Мб,въпросът ми е мога ли да я подменя с примерно radeon HD 4670 1GB или каква друга дето ще върви при мен?Другите характеристики са:Дъно QUANTA 3628Processor:Pentium Dual T4200 2.00GhzRAM 4096 MbHDD 320GbБлагодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Януари 10, 2011 Report Share Публикувано Януари 10, 2011 Не, не можеш да подмениш видео картата на лаптопа.Тя е вградена, не на слот.Вземи почисти лаптопчето и обнови драйверите на видео картата.Току-виж играта тръгнала нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aborigen Публикувано Януари 10, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2011 Освен да намаля резолюцията друго не се сещам вече....върви еднакво и при DirectX i OpenGL Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост