Jump to content

Забиване и натоварване на 100%

Препоръчан пост

Предполагам, че си сложил последната версия на скайп. Деинсталирай я, изключи компютъра и след минута го включи. След това инсталирай някоя по - стара версия на скайп / например версия 4 /. Аз се сещам за това ... Успех !

В таск менаджера го видях. System Interrupts е процеса(какъвто и да е той).Вдига до 96% и пада най-много до 85%.Всякаква работа е невъзможна след като се появи :(. Да прав беше. С аида ми моказва всичко.Значи всички драйвери са налице.

А това със Скайп съм го пробвал.Проблема остава същия.

Опитвал ли си с друга версия на Skype и/или друга програма за разговори?

Сподели другаде

System Interrupts -това дали не товари защото прекалено дълго време лаптопа не е бил включен в интернет мрежата и сега наваксва със системни и програмни ъпдейти?Поне такова е мойто лично впечатление.
Сподели другаде

Разбира се не можа просто да напишеш, че е пробвано. :)

Виждам на сайта на Dell, че камерата е вградена, но пък няма драйвер за нея. От това да изхождам ли, че не е инсталиран никакъв драйвер за нея и е разпозната автоматично? Ако да, опитвал ли си да обновиш драйвера й от Microsoft Update.

Всичките драйвери за лаптопа са инсталирани от сайта на Dell?

Сподели другаде

Да-всички драйвери от първия до последния са от сайта на делл и не съм инсталирал други.Интересното е ,че в самия сайт потребителя е адски улеснен.Мога дори да напиша индификационния номер на лаптопа и веднага ми излиза всичко,а проблем има.Започвам все повече да се убеждавам в грешка в хардуера :(.А къде да търся windows update :)(не съм много на ти с тези работи)
Сподели другаде

Според мен ще е добра идея да опиташ да обновиш драйверите на звуковата карта и особено видео картата с последните официални от сайтовете на производителите им, а не от сайта на Dell.
Сподели другаде