reawe3 Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 Хора не знам но съм в много лошо положение вчера си преинсталирах Windowsa СП 2И така нататака но това което не мога да направя е че не знам как да си инстална Адаптора.Давам десен бутон на десктопа после давам на Сетингс и после Адвансе и давам на адаптер.Преди ми исписваше информацията за адаптера сега само пише некви работи <unavailabale>на Intel Celeron cpu E1200 съм ако някой знае нещо по въпроса нека да помогне ще съм многог благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 А знаеше ли преди да преинсталираш, че трябва след като сложиш нов Уиндоус да инсталираш драйвери, и то не един. За дъното, аудиото, видеото и други компоненти ?Не е само да сложиш диска и да му дадеш Давай. Това е лесната част. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост