abracadabra Публикувано Януари 5, 2011 Report Share Публикувано Януари 5, 2011 Здравейте, предстои да купим кухненска печка. Чудим се с керамичен плот ли да е или с обикновенните чугунени котлони? Керамиката ми се струва много слаба? Чета че захар падне ли я пука, а и да се пазят от телпературна разлика?!! -а като вариш боб и смениш водата и долееш студена? Да не говорим за удар....-стъкло е! Незнам иначе ми се иска такава ама ако се счупи ? после 40% от цената е тоя джам? Имате ли опит с такива готварски печки? Дайте идея , наблюдения съвет.....за такава кухненска печка с керамичен плот? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Януари 5, 2011 Report Share Публикувано Януари 5, 2011 Имам керамичен плот от 8 г., не съм го пазила от нищо, няма пукнато, даже и надраскано няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 21, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2011 Права си! По-добро е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Ноември 21, 2011 Report Share Публикувано Ноември 21, 2011 Много е важно обаче дали е чиста керамика или е стъклокерамика! Имало значение точно заради повреди от паднала по плота захар, но за кой от двата вида се отнася не знам точно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Ноември 21, 2011 Report Share Публикувано Ноември 21, 2011 Вземай стъклокерамика и изобщо не се чуди. Преди 4-5 години съпругата ми искаше стъклокерамика, а аз и обяснявах, че "Баба и все на стъклокерамика е готвила". Както и да е купихме печка "Индезит" със стъклокерамичен плот и от тогава не искам да чуя и за печки с обикновен котлон. Това дето разправят за плота /захар, като падне и други подобни/ изобщо не вярвай, това го разправят хора, които не са работили с такива уреди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 22, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2011 Според мен не е толкова (надявам се) страшно да падне захар, или там кавото и да е. Имаме такава. Жената какви мазалища прави... , пък засега е добре . То кое вече се прави да е вековище? Сега телевизор ти правят , и така че след някоя и друга година да се прецака... . Нали помните първите японските касетофони? Е, такава техника няма да се поизвежда..., но не забравяйте и колко струваха, а сега само си вижте телефоните в задния джоб....Това е световен проблем. Много малко неща са така качествени .... А и критериите ни се вдигат. И сме склонни да преувеличаваме. Като чуя някой да въздиша по шоколада "с кравата", как жигулетата били супер... , как .... -айде стига. 7 милиарда сме! Това е проблема. Много гърла. Много тарикати. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.