kostadinoff Публикувано Януари 4, 2011 Report Share Публикувано Януари 4, 2011 Здравейте!Искам да ви помоля за помощ.Вчера тръгнах да инсталирам програмата BlueSolei (тая дето прехвърля разни нещица от телефона и обратно).И ми направи впечатление,че след желания рестарт от нея при края на инсталацията и вече включването-Wi-Fi иконката показва,че е намерила мрежата (рутера ми),но не се е свързала,което е грешно имам си интернет ето и снимки:http://prikachi.com/images/523/2823523o.jpg Забелязвате ли,че има Аксес,но не го показва.Деинсталирах програмата и пак не става ...Моля помогнете Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kostadinoff Публикувано Януари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2011 Не знам,но се оправи от само себе си ! .Моля,модераторите да заключат темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост