pitashtata Публикувано Януари 4, 2011 Report Share Публикувано Януари 4, 2011 Здравейте! Да ви питам, търся програма за проследяване в интернет, в кои сайтове е влизано.Ако се изтрие историята, има ли начин после да се види кои сайтове са ползвани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2011 Report Share Публикувано Януари 5, 2011 Да ви питам, търся програма за проследяване в интернет, в кои сайтове е влизано.Ако се изтрие историята, има ли начин после да се види кои сайтове са ползвани?За целта можеш да направиш точно това - да разгледаш хронологиите на браузърите. Специална програма, която евентуално да извежда информацията в по-удобен за разглеждане вид, не знам.Ако хронологията се изтрие както трябва, няма как да се възстанови и да се разбере какви сайтове са посещавани. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pitashtata Публикувано Януари 5, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2011 Как точно се разглежда хронологията на браузърите, стъпка по стъпка, ако може, че нищо не разбирам от компютри. Ако се изтрие хронологията само от "История", информацията за хронологията остава ли някъде? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Януари 5, 2011 Report Share Публикувано Януари 5, 2011 За целта можеш да направиш точно това - да разгледаш хронологиите на браузърите. Специална програма, която евентуално да извежда информацията в по-удобен за разглеждане вид, не знам.Ако хронологията се изтрие както трябва, няма как да се възстанови и да се разбере какви сайтове са посещавани.Хубаво е и всички бисквитки да си заминат, заедно с хронологията.Много сайтове пишат бисквитки, за жалост някои от тях не могат или авторите им не искат да работят без тях.GMAIL например отказва да работи без бисквитки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 5, 2011 Report Share Публикувано Януари 5, 2011 pitashtata, ако се интересуваш от твоята поверителност(privacy) в интернет - може да поразгледаш например - http://www.eff.org/d...browser-privacy Аз от този сайт разбрах, че т.нар. флаш-приложение вкарва в компютъра "бисквитки",които браузъра не може да изтрие впоследствие. Това беше още една причина да се откажа изцяло от въпросното приложение, въпреки че някои сайтове просто не са достъпни без него... Иначе ако търсиш по-конкретни съвети - не е лошо да кажеш какъв точно браузър използваш - дано не е "Интернет Експлорър". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Януари 5, 2011 Report Share Публикувано Януари 5, 2011 Че какво му е на Интернет Експлорера? Много си е добър даже, но говорим за най-новите му версии (версия 8 например, защото 9-ката не знам дали е излязла официално вече)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pitashtata Публикувано Януари 6, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2011 . Да ви кажа нищо не разбрах от бисквитки и браузъри и там не знам какво си.На тема компютри съм много боса, работя си на счетоводна програма и толкова. Но обяснете ми простичко, моля ви момчета, смятам че съм средно интелигентен човек и ще разбера.Даже снощи успях много бързо и от първи път да блокирам конкретен сайт .Ха ха, не ми се смейте, поне не много.Само не знам може ли и втори сайт да блокирам. Та така, използваме Мозила, браузер Firefox, и през google търсачка.Какво значи бисквитки? В момента мъжа ми не знае даже най-просто да изтрие нещо от "История" на интернета, но смятам ще разбере как. Интересува ме конкретно, ако се изтрие "История" на интернет страница в Windows 7 , после някъде остава ли в C, D и как точно да видя, стъпка по стъпка.Ако пък не да опитам да сваля програма, която записва къде е влизано, в кои страници. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Януари 7, 2011 Report Share Публикувано Януари 7, 2011 Бисквитка е безобиден текстови файл, инсталиран на твоя компютър от динамичен сайт, писан на PHP, да речем. Файлът е нужен за собствени цели на сайта. Бисквитката има живот, зададена от програмиста на сайта. Всички тези бисквитки може да се забършат елементарно с CCleaner програма. Друга вариант, да прикриеш посещенията си е ползване на USB браузър, защото кеширането на биксвитките отива в флашка, която е твоя. Посещенията в статични сйтове се записват само в историята на браузъра и там бисквитки няма. CCleaner и тук дере с кеф. Логично, че ако браузваш с Opera, няма какво да търсиш в Internet Explore. Ако все пак мнителността е голяма, се инсталира шпионска програма, която записва активността на клавиатурата. Последвалите анти-програми я засичат и цирка се обезсмисля. Ако искаш да си супер-дупер, браузвай от някое livе-CD linux дистро. Тогава ще ти хванат на босия цървулите и спокойно можеш да си разглеждаш сайтовете с порнилки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pitashtata Публикувано Януари 17, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Да ви кажа какво съм направила досега, по съвети на едно момче от форума ( на което пратих 1000000 писма и въпроси и най-търпеливо ме съветва стъпка по стъпка ).Да ви кажа, не разбирам от инсталации на програми и допира ми до компютри е само по работа, затова не ги знам тези неща. Та преди 10 дни инсталирах Ardamix keylogger, след което работи 7 дни и спря.По съвет на момчето, направих дезархивиране на програмата с extract here, и след много обяснения влязох в keylogger.exe, отвори се прозорче, и започна да свири музика, като написах някакво име ми излезе код с главни букви, които трябва да въведа в лиценз код, да ми се кракне програмата. Но сега не мога да намеря къде да го сложа този код. Съвета на момчето е да отворя Start/programs и с някаква комбинация от клавиши в стелт режим да сложа програмата в десния ъгъл до часовника и с десен бутон върху нея да намеря къде да сложа кода. Поне така разбрах, моля ви, ако съм написала някоя глупост, не ми се смейте, не много . Като дезинсталирам програмата и после наново опитам да кача нова, не става, не тръгва вече. Как да си въведа кода, какво да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Ако правилно съм разбрал - използваш компютъра за работа,т.е. изкарваш пари от него и искаш някой да ти помогне да инсталираш и ползваш нелегална(кракната) програма при това за шпиониране... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Въпросният услужлив потребител ти е предложил нелегален софтуер, което е против правилата на форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Хей момчета, дайте да помогнем на момичето. Не иска да прави нищо незаконно, а просто да види в какви сайтове е влизал мъжът и. Имаше безплатни руски програми в нета, с които може да видиш какво е писано от клавиатурата(кои клавиши са натискани). Ако те интересува нещо такова ще се опитам да се сетя как се казваше тази програма. Все пак антивирусната програма ще се разписка тази, че е разпознал вид проследяващ агент. Мисля, че почти всяка антивирусна обаче може да и се окаже, че тази програма не е проникнала без ние да знаем, а всъщност ни трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Leila Публикувано Април 13, 2011 Report Share Публикувано Април 13, 2011 В момента мъжа ми не знае даже най-просто да изтрие нещо от "История" на интернета, но смятам ще разбере как. Както ти си писала тема и ти отговарят, сигурно така ще направи и мъжа ти Не ми е ясно само, защо го следиш ами не го питаш каквото те интересува?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
carlev Публикувано Януари 12, 2012 Report Share Публикувано Януари 12, 2012 напиши в интернет браузъра Child Defender програмата е безплатна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Януари 12, 2012 Report Share Публикувано Януари 12, 2012 Aвторке, защо живееш с човек на когото нямаш доверие? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост