j0rkata_ Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 Имам едно проблемче! След като инсталирах windows XP и искам сега да го свържа с интернет, компютъра, но нямам Local Area Connection! Пробвах там да създам нещо ама нали не разбирам и се отказах да не сбоза нещата повече! Някой може ли да обясни като за начинаещи как да си я създам таз връзка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 Връзката ще бъде създадена автоматично, след като инсталираш драйвери за мрежовия адаптер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bojidar_dm Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 имам проблем с комп.. искам да преинсталирам windowsa но при вклучване на компютара се появява следното:SMART Failure Predicted on Hard-disk 0:ST9250410ASG-(S1) WARNING: Immediately back-up your data and replayse your hard disk drive. A failure may be imminent. Pres F1 to cotinue когато натисна ф1 ми дава да продалжа инсталацията но при стартиране на помпютара след това всеки пат трябва да натискам ф1.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 Твърдият ти диск е на смъртен одър. Копирай си всичката ценна информация от него и се приготви да си купиш нов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост