abracadabra Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 Здравейте,-----------домоуправител? -какво да направя ако реша да стана ????----------- В блока в който живея никой не иска да стане домоуправител. Добре, аз ако стана какво да направя? Регистрация, книга, задължения, права??? Нищо не знам. Не съм и чувал някой да се е занимавал с това в нашия блок. То предимно стари хора са и нищо не могат да ми кажат! Къде да попитам! Има ли сайт , или форум за това.Търсих в нета-НИЩО! ...Кое министерство се занимава? Ще ги питам и там-ако искат и хората да се захванат с тая работа нека направят сайт със информация за това!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 Ще ти трябва "Книга на собствениците" (провери в книжарниците). В сайта на Министерство на регионалното развитие и благоустройството има примерен вариант, можеш да го разгледаш.Във форума на BG-Mamma има доста практическа информация, по-късно ще ти дам конкретни връзки (в момента нещо не им работи сървъра).Работата на домоуправителя е отговорна, така, че е добре предварително да си уговориш заплащането и да си уредиш нормативно нещата.Добавено: разгледай тази и тази дискусия, има доста полезна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 5, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2011 Благодаря! Ще ги прочета. Ако имаш и други съвети -казвай.Засега съм много бос. Също и ще питам.... За заплащане...-не знам, комшийте ми са старци или някви темерути,-не мисля че ще може да ми плащат. Ще го правя на "ползу роду", все пак толкова критикуваме всички че...а нкой не се хваща да даде първо пък после да взима или иска,-ще се заема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
toni_sf Публикувано Май 13, 2011 Report Share Публикувано Май 13, 2011 Мисля да отворя тема тук специално по ЗУЕС и за дмоуправителите ,дано се включат повече хора за дискусия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост