Stefo_WTF Публикувано Януари 2, 2011 Report Share Публикувано Януари 2, 2011 Привет колеги,и така имам следния проблем с Standby-я преди когато исках да пусна Standby сичко затихваше и аха да мине в режим на Standby оп и сичко пак по старо му прочетох тука някои форумчета и си оправих проблема,а той беше в LAN картата от Divace Manager го оправих и компютъра оставаше в режима Standby,но забелязах че вентилаторите не спират да работят.Чувал съм че не трябва да спират да въртят,но на всикчи други компютри,които имам спират както и на всички приятели които съм питал също спират да се въртят.Та въпроса ми е дали е трябва да се въртят (което много дразни) или не ,и защо как да накрам моите да спрат да се въртят (освен с отверката между перките ) и защо се върят? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 Зависи от режима, който е зададен в BIOS. В режим S1 е нормално вентилаторите да продължават да се въртят. В режим S3 обаче не се. Виж какъв режим е зададен в настройките на BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост