batango73 Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Здравейте,силно се интересувам как може да се дублира един филм.И ще кажа защо ме интересува: Направих субтитри на няколко филма,но ми отне страшно много време,а в руските сайтове всички филми садублирани.Как оспяват да го направят толкова бързо днес зизлиза на големия екран,ина другия ден вече е дублиран.Ако някой може да помогне с програми или със съвет ще съм му много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Пробвай с DubIt, но трябва звука да е във wav. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batango73 Публикувано Декември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Благодаря ти много, но ако може да пуснеш и линк за изтегляне ще е направо супер.Аз неуспях да я дръпна, всъщност успях ама нещо невърви.Можеби е пиратка и затова да не тръгва.Неотваря нито един от филмите които имам.Сега конвертирам един да видем какво ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batango73 Публикувано Декември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Конвертирах 4-ри филма в ави формат, но пак нищо точно преди да ги зареди дава някаква грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Декември 30, 2010 Report Share Публикувано Декември 30, 2010 До сега не съм дублирала филми с програмата. Ползвам я само за озвучаване на slideshow от снимки. За това ти писах-пробвай! Сега и аз се опитах да отворя филм в AVI файл, но и при мен не стана, въпреки, че я определят, като прогрма за "добавяне (дублиране) на аудио звук към вашите AVI видео файлове" Не знам, защо не се отварят видео файловете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batango73 Публикувано Декември 31, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2010 Няма нищо, мерси всепак за помоща.Можеби някой знае как става, но несъ го намерил.Ще продължа с търсенето.Но всепак ти благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Януари 8, 2011 Report Share Публикувано Януари 8, 2011 Няма нищо, мерси всепак за помоща.Можеби някой знае как става, но несъ го намерил.Ще продължа с търсенето.Но всепак ти благодаря. VirtualDub мисля, че може да ти свърши работа.... след като си отвориш видео файла от менюто избираш Audio -> Audio from other file и посочваш аудио потока който искаш да добавиш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batango73 Публикувано Януари 8, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2011 Благодаря, ще пробвам и ще пиша за резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост