ekosse Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Здравейте,колеги.Необходим ми е съвет за инсталация на офис пакет на нетбук.ОС Windows7Starter.Трябва ми за да мога да чета и радактирам от време на време файлове направени с офис пакета Майкрософт 2003 и 2007.Това на което за сега съм се спрял е MS Office 2010 Starter,защото е безплатен.За Open office не можах да разбера дали ще мога да го ползвам на нетбука.Нека някой да ме посъветва кое,ще е най-удачно да избера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 MS Office 2010 Starter е OEM продукт и трябва да бъде инсталиран на машината още на ниво производител. Не е предвидена за самостоятелно сваляне и инсталация. OpenOffice.org би трябвало да си работи нормално на нетбука. Като алтернатива мога да посоча Go-oo, който е базиран на OpenOffice.org, но е направен да наподобява повече на Microsoft Office като интерфейс и функционалност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ekosse Публикувано Декември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Мерси за информацията,реших да пробвам,Open Office. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост