Jump to content

Проблем с драйвер

Evertom

Препоръчан пост

Здравейте наскоро си взех нов лаптоп и му качих Windows 7 Ultimate 32-bit.Уиндоуса беше достатъчно умен сам да си инсталира почти всички драйвери.Нямам идея как го направи.Но останаха 2 устройства с въпросчета на тях.Нямам си представа какви драйвери трябва да търся за тях.

Ето какво показва мениджъра за липсващите.

http://prikachi.com/thumbs/998/2798998.jpg

Лаптопа е HP

Тип централен процесор DualCore Intel Core i3 350M, 2266 MHz (17 x 133)

Дънна платка Hewlett-Packard HP ProBook 4520s

Чипсет на дънната платка Intel Ibex Peak-M HM57, Intel Ironlake-M

Видеокарта ATI Mobility Radeon HD 4300/4500 Series (512 MB)

Сподели другаде

По принцип драйверите за твоя лаптоп са на тази страница. По всяка вероятност някои от тях липсват и след инсталацията им устройствата ще бъдат разпознати. Кои точно драйвери липсват е трудно да се каже така.

Кликни два пъти върху едното устройство -> подпрозорец Details -> от падащото меню избереш Device Instance Id. Това ще изведе ред отдолу, който трябва да препишеш тук. Повтори това и за другото устройство.

Сподели другаде

Нямах Device Instance Id,имам друго Hardware ID и Base Container ID,не знам дали е същото като Device Instance Id?Но сега тегля всички драйвери и ще видим дали ще си ги намери. :thumbsup:
Сподели другаде