Evertom Публикувано Декември 27, 2010 Report Share Публикувано Декември 27, 2010 Здравейте наскоро си взех нов лаптоп и му качих Windows 7 Ultimate 32-bit.Уиндоуса беше достатъчно умен сам да си инсталира почти всички драйвери.Нямам идея как го направи.Но останаха 2 устройства с въпросчета на тях.Нямам си представа какви драйвери трябва да търся за тях. Ето какво показва мениджъра за липсващите.http://prikachi.com/thumbs/998/2798998.jpg Лаптопа е HP Тип централен процесор DualCore Intel Core i3 350M, 2266 MHz (17 x 133)Дънна платка Hewlett-Packard HP ProBook 4520sЧипсет на дънната платка Intel Ibex Peak-M HM57, Intel Ironlake-MВидеокарта ATI Mobility Radeon HD 4300/4500 Series (512 MB) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2010 Report Share Публикувано Декември 28, 2010 По принцип драйверите за твоя лаптоп са на тази страница. По всяка вероятност някои от тях липсват и след инсталацията им устройствата ще бъдат разпознати. Кои точно драйвери липсват е трудно да се каже така.Кликни два пъти върху едното устройство -> подпрозорец Details -> от падащото меню избереш Device Instance Id. Това ще изведе ред отдолу, който трябва да препишеш тук. Повтори това и за другото устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ijcv Публикувано Декември 28, 2010 Report Share Публикувано Декември 28, 2010 виш тук http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=se&prodNameId=4145326&prodTypeId=321957&prodSeriesId=4145198&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4053 дрпни ги всичките и пробвай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evertom Публикувано Декември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2010 Нямах Device Instance Id,имам друго Hardware ID и Base Container ID,не знам дали е същото като Device Instance Id?Но сега тегля всички драйвери и ще видим дали ще си ги намери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2010 Report Share Публикувано Декември 28, 2010 Това с всичките драйвери е непрепоръчително според мен, но щом си решил да караш през просото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост