SILLYFOOL Публикувано Декември 27, 2010 Report Share Публикувано Декември 27, 2010 Здравейте , значи имам проблем с микрофона , който се опитвам да реша , но не успявам вече 2ри ден . Пробвах всички настройки в контрол панел обаче пак не се чува като работи .Моля ви помогнете ми спешно е ! ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2010 Report Share Публикувано Декември 28, 2010 Какво значи "не се чува като работи"? Не работи? Докато разговаряш по Skype отсреща не те чуват? Какви са точно звуковите настройки в контролния панел? Дай снимки, ако трябва.Опиши проблема подробно. Не е ли логично, че колкото по-ясно и подробно е обяснен проблем, толкова по-лесно ще ти се помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SILLYFOOL Публикувано Декември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2010 http://prikachi.com/images/10/2800010P.jpg - отметката не може да се премахне u като говоря не се чува Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 28, 2010 Report Share Публикувано Декември 28, 2010 http://prikachi.com/...10/2800010P.jpg - отметката не може да се премахне u като говоря не се чуваНа картинката виждам в ляво Sound and Audio Devices Properties за sound playback и sound recording имаш избрани Realtek HD Audio.Пробвай с други опции от падащите менюта там, т.е. да не са същите. Натисни Apply и после OK .Това го направи и за таба Audio и за таба Voice. EDIT: В скайп избери за микрофон и говорител - устройство под подразбиране Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SILLYFOOL Публикувано Декември 28, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2010 Няма други опции :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Сигурен ли си, че микрофонът работи по принцип? Сигурен ли си, че е свързан в правилния жак на звуковата карта? Звуковият драйвер актуален ли е? Опитвана ли е преинсталация на драйвера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 (Редактиран) Няма други опции :/ Отиди при някой приятел/ка и включи микрофона на неговия/нейния комп, ако и там не работи значи е от него.Това е при положение, че по принцип ползват микрофон и нямат проблеми. Имаш ли звук - можеш ли да слушаш музика?Ако ти звъннат по скайп, чуваш ли ги като ти говорят? Редактиран Декември 29, 2010 от mazarin Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SILLYFOOL Публикувано Декември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2010 значи пробвал съм и с други микрофони но нищо не се променя , и преди съм имал този проблем , но не помня как се оправяше , вчера случайно човърках и трyгна ,обаче гласът ми се чуваше и в слушалките , нещо като рекордване на собствения ти глас и го чуваш след това . Това пречи за нормален разговор ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 значи пробвал съм и с други микрофони но нищо не се променя , и преди съм имал този проблем , но не помня как се оправяше , вчера случайно човърках и трyгна ,обаче гласът ми се чуваше и в слушалките , нещо като рекордване на собствения ти глас и го чуваш след това . Това пречи за нормален разговор ! Значи драйверите ти са ОК! Ето и моите настройки Control Panel - Sounds and Audio Devices, избираш таб-а Audio,кликаш най-долу на Volume В Контрол панела за звука можеш да направиш тези настройки, аз съм с тях и всичко работи Оттам на Options - Properties можеш да сложиш/махнеш следните отметки на Playback и на Recording Връщаме се обратно на Control Panel - Sounds and Audio Devices, таб Audio, натискаш на микрофона на Volume и сравняваш моите с твоите настройки същите настройки за микрофон трябва да се направят и тук - Control Panel - Sounds and Audio Devices, избираш таб Voice За Скайп настройките са ми тези Пробвай така и напиши има ли промяна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SILLYFOOL Публикувано Декември 29, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2010 пичове всичко е ОК , приятел ми го оправи , трябваше да инсталне един нов аудио драйвер и след рестарт на компъутъра всичко беше ток и жици . Благодаря ви за помоща ! п Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 30, 2010 Report Share Публикувано Декември 30, 2010 пичове всичко е ОК , приятел ми го оправи , трябваше да инсталне един нов аудио драйвер и след рестарт на компъутъра всичко беше ток и жици . Благодаря ви за помоща ! п Нека да позная Realtek AC'97 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост