wireless Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Здравейте, Имам следния проблем взех си Asus K50IN и му инсталирам Windows 7 и като стигне определени проценти излиза грешка Error Code : 0x80070570. Пробвах няколко вида Windows си същото дори и XP с SATA - Raid, понеже си мислех, че проблема е в записващите дискове с windows, но имах и един читав Windows Vista който е тестван и инсталиран, но дори и той не иска да тръгне дава и той грешка. Давайте съвети, че вече незнам кой да псувам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Тук намерих нещо по въпроса като написах кода на грешката в Google. Препоръчват да се използва USB флаш-памет за инсталация, защото проблемът касаел DVD-записвачката (не се засичала правилно от инсталационната програма на Windows, някаква особеност на хардуера...). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wireless Публикувано Декември 22, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Тук намерих нещо по въпроса като написах кода на грешката в Google. Препоръчват да се използва USB флаш-памет за инсталация, защото проблемът касаел DVD-записвачката (не се засичала правилно от инсталационната програма на Windows, някаква особеност на хардуера...). Благодаря за информацията. Това значи ли, че DVD-записвачката е прецакана ?. И може ли да ми дадете малко инфо как с USB се прави инсталация, че нямам опит до сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 25, 2010 Report Share Публикувано Декември 25, 2010 Това значи ли, че DVD-записвачката е прецакана ?.Не. И може ли да ми дадете малко инфо как с USB се прави инсталация, че нямам опит до сега.Относно това нямам личен опит, но тук намерих ръководство на български. Доколко всъщност ще ти е полезно обаче не знам. P.S.: можеш да пробваш и Windows 7 USB/DVD Download Tool на Microsoft. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост