Jump to content

Windows All Error

wireless

Препоръчан пост

Здравейте,

Имам следния проблем взех си Asus K50IN и му инсталирам Windows 7 и като стигне определени проценти излиза грешка Error Code : 0x80070570. Пробвах няколко вида Windows си същото дори и XP с SATA - Raid, понеже си мислех, че проблема е в записващите дискове с windows, но имах и един читав Windows Vista който е тестван и инсталиран, но дори и той не иска да тръгне дава и той грешка. Давайте съвети, че вече незнам кой да псувам.

Сподели другаде

Тук намерих нещо по въпроса като написах кода на грешката в Google. Препоръчват да се използва USB флаш-памет за инсталация, защото проблемът касаел DVD-записвачката (не се засичала правилно от инсталационната програма на Windows, някаква особеност на хардуера...).
Сподели другаде

Тук намерих нещо по въпроса като написах кода на грешката в Google. Препоръчват да се използва USB флаш-памет за инсталация, защото проблемът касаел DVD-записвачката (не се засичала правилно от инсталационната програма на Windows, някаква особеност на хардуера...).

Благодаря за информацията.

Това значи ли, че DVD-записвачката е прецакана ?.

И може ли да ми дадете малко инфо как с USB се прави инсталация, че нямам опит до сега.

Сподели другаде

Това значи ли, че DVD-записвачката е прецакана ?.

Не.

И може ли да ми дадете малко инфо как с USB се прави инсталация, че нямам опит до сега.

Относно това нямам личен опит, но тук намерих ръководство на български. Доколко всъщност ще ти е полезно обаче не знам.

P.S.: можеш да пробваш и Windows 7 USB/DVD Download Tool на Microsoft.

Сподели другаде