miazmatik Публикувано Декември 21, 2010 Report Share Публикувано Декември 21, 2010 Здравейте, интересува ме дали си струва използването на сърварите на Clear cloud и дали е добре да ги комбинирам със avast!free и Privatefirewall?Благодаря за вниманието! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Декември 21, 2010 Report Share Публикувано Декември 21, 2010 Здравейте, интересува ме дали си струва използването на сърварите на Clear cloud и дали е добре да ги комбинирам със avast!free и Privatefirewall?Благодаря за вниманието!Идеята не е лоша! ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Декември 21, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2010 да благодаря а другото което ме интересува защото не съм на ти с английския много и не разбрах от сайта, дали въпросните сървари могат да се свалят и да се инсталират както другите програми за защите а не да пипам по настройките на интернет протокола-имам предвид свалям, инсталирам и ползвам както аваста, суперантиспайуер и др.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2010 Report Share Публикувано Декември 21, 2010 Не разбира се. DNS сървърите са компютри, които изпълняват въпросните функции. Няма как да свалиш и инсталираш хардуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Декември 22, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Аз не се изразих правилно имах предвид да инсталирам програмата с инстлационно тулче и после чрез него да пускам и спирам програмата,оправих се впечатленията са ми добри от нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Darsn Публикувано Декември 23, 2010 Report Share Публикувано Декември 23, 2010 И защо точно Clear cloud DNS ? Доказано най-добри ли са ? Има или няма и по-добри артернативи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Декември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2010 То че има- има,но с тях лаптопа ми се сработва отлично не усещам проблеми със системата и съм доволен.всеки си решава...а и мисля че с аваста си пасват доста добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lordergf Публикувано Декември 23, 2010 Report Share Публикувано Декември 23, 2010 И защо точно Clear cloud DNS ? Доказано най-добри ли са ? Има или няма и по-добри артернативи?И кои са алтернативите ? Ама без да ме цитираш ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Darsn Публикувано Декември 24, 2010 Report Share Публикувано Декември 24, 2010 И кои са алтернативите ? Ама без да ме цитираш ...Не съм пробвал други, освен тези http://www.comodo.com/secure-dns/ Доволен съм и промяна засега не ми е нужна. За какво да те цитирам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
givens Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 Идеята не е лоша! )Бих,каза градски идеята ама изобщо не е лоша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост