Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте, интересува ме дали си струва използването на сърварите на Clear cloud и дали е добре да ги комбинирам със avast!free и Privatefirewall?

Благодаря за вниманието!

Сподели другаде

Здравейте, интересува ме дали си струва използването на сърварите на Clear cloud и дали е добре да ги комбинирам със avast!free и Privatefirewall?

Благодаря за вниманието!

Идеята не е лоша! :))

Сподели другаде

да благодаря а другото което ме интересува защото не съм на ти с английския много и не разбрах от сайта, дали въпросните сървари могат да се свалят и да се инсталират както другите програми за защите а не да пипам по настройките на интернет протокола-имам предвид свалям, инсталирам и ползвам както аваста, суперантиспайуер и др.?
Сподели другаде

Аз не се изразих правилно имах предвид да инсталирам програмата с инстлационно тулче и после чрез него да пускам и спирам програмата,оправих се впечатленията са ми добри от нея.
Сподели другаде

То че има- има,но с тях лаптопа ми се сработва отлично не усещам проблеми със системата и съм доволен.всеки си решава...а и мисля че с аваста си пасват доста добре.
Сподели другаде

И кои са алтернативите ? Ама без да ме цитираш ...

Не съм пробвал други, освен тези http://www.comodo.com/secure-dns/ Доволен съм и промяна засега не ми е нужна. За какво да те цитирам ?

Сподели другаде

• 2 weeks later...