Jump to content

Проблем с видио картата

kostadin123

Препоръчан пост

Здравей те имам един проблем който мисля че е свързан с видио картата ми или лоши драивари.Когато вляза в игра (пробвал сум с няколко да се убедя че не е от играта)всички цветове се губят играта става сиво черна и ме исхвурля.Имам опасение че е от видио картата защото я смених на скоро а преди това нямах тази проблеми картата ми е Нвидиа Гфорце 7600 ГС.Благодаря за помоща предварително!
Сподели другаде

Да пробвах премахнах го и истеглих драйвер от саита на Нвидиа който отговаря на моята видио карта но нищо не се получи дали ако преинсталирам компютерът ще помогне
Сподели другаде

DirectX актуална версия ли е? Досега с каква видео карта си бил? Какъв е останалият хардуер? Останалите драйвери инсталирани ли са и актуални ли са?
Сподели другаде

ами да директХ е актуална досетих се и за това свалих директХ 10 останалите драйвери не ми правят проблем вероятно са добре инсталирани може би трябва да ги упдейтна.Ще направя и това.пpедишната ми видио карта беше ATI 126.в момента сум 512 рам картата е нвидиа 256 гфорце дунната ми платка е 256.Ако инсталирам стариа дривер на АТИ картата ми дали ще има някакви промени.
Сподели другаде

Момент, момент. Щом си бил преди с ATI 128, значи имаш стар компютър. При това положение ще си най-много с Windows XP. За какъв DirectX 10 ми говориш тогава?

Информацията, която си дал за хардуера в момента, е безполезна. Моля, дай подробна и точна информация.

Сподели другаде