Jump to content

Проблем с графиката ?!

Препоръчан пост

Значи, бях с видео карта Nvidia Geforce4 FX 5200 128 mb. която изгоря и сега я смених с Nvidia Geforce4 MX 4000 64 mb. която е значително по зле... И така проблема е като пусна браузъра и като отворя даден сайт, самият саит не е разтеглен изцяло на браузъра а ми по средата на прозореца. Трудно е за обяснение затова ето ви снимка да видите за какво става на въпрос - http://www.album.bg/swiffty/images/26192704/ . Моля ви помагайте ! :X
Сподели другаде

Имам същата карта, но същият проблем-не.

Не вярвам да е от видео картата, все пак инсталира ли коректните драйвери?

Да не е бъзикано нещо по настройките на Opera?

Сподели другаде

Нямаш никакъв проблем, според мен. Някои сайтове се виждат така, други са разтеглени. Това зависи от хората, които са ги правили. Аз също виждам този сайт както и ти - само в средата, въпреки, че съм с nVidia GeForce 9800 GT. Т.е. няма място за притеснение. :)
Сподели другаде

Със старата видео карта нямах този проблем. А доколкото драивърите, купих картата за 30 лв и ми казаха, че тя сама си прихвашала драивъри нямало нужда да ги тегла. Плюс това нямам диск с драивъри трябва да ги тегла от НЕТ-а , ти с кви драйвъри си ?

И другото което е не е от Операта, защото и със Internet Explorer е същата работа..

Сподели другаде

SoftVista форума си е наред... vbox, sportal, facebook и други са проблемните. Да инсталирах ги драйвърите, дори смених браузъра с Google Chrone но няма промяна. Вече почвам да си мисла, че проблема е от това, че видео картата ми е 64 мб. а екрана ми е плазмен и поддържа по-голяма резолюция ли де да знам :?
Сподели другаде