swiftyy Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Значи, бях с видео карта Nvidia Geforce4 FX 5200 128 mb. която изгоря и сега я смених с Nvidia Geforce4 MX 4000 64 mb. която е значително по зле... И така проблема е като пусна браузъра и като отворя даден сайт, самият саит не е разтеглен изцяло на браузъра а ми по средата на прозореца. Трудно е за обяснение затова ето ви снимка да видите за какво става на въпрос - http://www.album.bg/swiffty/images/26192704/ . Моля ви помагайте ! :X Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Имам същата карта, но същият проблем-не.Не вярвам да е от видео картата, все пак инсталира ли коректните драйвери?Да не е бъзикано нещо по настройките на Opera? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Нямаш никакъв проблем, според мен. Някои сайтове се виждат така, други са разтеглени. Това зависи от хората, които са ги правили. Аз също виждам този сайт както и ти - само в средата, въпреки, че съм с nVidia GeForce 9800 GT. Т.е. няма място за притеснение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swiftyy Публикувано Декември 19, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Със старата видео карта нямах този проблем. А доколкото драивърите, купих картата за 30 лв и ми казаха, че тя сама си прихвашала драивъри нямало нужда да ги тегла. Плюс това нямам диск с драивъри трябва да ги тегла от НЕТ-а , ти с кви драйвъри си ? И другото което е не е от Операта, защото и със Internet Explorer е същата работа.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Привет, можеш да го свалиш от Тук... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swiftyy Публикувано Декември 19, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Качих драйвъри и работата е същата ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Форумът на Softvisia пак ли е свит в средата на браузъра? Ако искаш качи снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Качих драйвъри и работата е същата ! Привет само ги качи или ги инсталира? Опитайте да преинсталирате опера браузарът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swiftyy Публикувано Декември 19, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2010 SoftVista форума си е наред... vbox, sportal, facebook и други са проблемните. Да инсталирах ги драйвърите, дори смених браузъра с Google Chrone но няма промяна. Вече почвам да си мисла, че проблема е от това, че видео картата ми е 64 мб. а екрана ми е плазмен и поддържа по-голяма резолюция ли де да знам :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Кажи какъв ти е монитора или виж в упътването му на каква резолюция трябва да работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост