eskulero Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Здравейте имам огромен проблем,досега машинката ми беше с Win7 , но незнайно защо реших да инсталирам XP sp3 ...може би защото съм си свикнал. Всичко беше нормално , Setupa вървеше добре, копира файловете без проблем . идва време за BOOT всичко точно .. setup will continue after restart bla bla и точно когато идва време за баш инсталацията "A disk read error occurred Press Ctrl + Alt + Del to restart" , и да рестартирам пак излиза същата история и така.. Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне или да ми даде някъква информация , компа ми е на една седмица и направо ме боли глава.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Подобно съобщение излиза, когато има повреда в хард диска, но може и да е друга причината. Освен да пробваш една инсталация на Windows 7 - просто за проба? Иначе с Win 7 се свиква за една седмица и дори заклети почитатели на XP минаха на "седмицата". Може с Hirens Boot CD да направиш проверка на твърдия диск с някоя от програмите на си-дито. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Декември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Добре,но сега съм без операционна система и няма как да пробвам това с Hirens Boot CD, и нямам диск на Win7(компютъра първоначално си беше с нея) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 То не е нужна операционна с-ма. Зарежда се от диска, ако го имаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Декември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2010 То не е нужна операционна с-ма. Зарежда се от диска, ако го имаш.Еми аз диск нямам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Здравейте имам огромен проблем,досега машинката ми беше с Win7 , но незнайно защо реших да инсталирам XP sp3 ...може би защото съм си свикнал. Всичко беше нормално , Setupa вървеше добре, копира файловете без проблем . идва време за BOOT всичко точно .. setup will continue after restart bla bla и точно когато идва време за баш инсталацията "A disk read error occurred Press Ctrl + Alt + Del to restart" , и да рестартирам пак излиза същата история и така.. Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне или да ми даде някъква информация , компа ми е на една седмица и направо ме боли глава.Благодаря предварително. Привет, До колкото разбирам, по това което сте описали, проблема излиза когато започва графичната инсталация на WindowsXP, т.е. след първият рестарт? Ако е така,изтрийте дяла на който е бил инсталиран Windows-7,eстествено с исталационият диск на Windows-XP. Windows-7 създава по-подразбиране,освен основният дял,създава още един дял от 100MB.изтрийте и него и тогава продължете с инсталирането на WindowsXP.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ijcv Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Здравейте имам огромен проблем,досега машинката ми беше с Win7 , но незнайно защо реших да инсталирам XP sp3 ...може би защото съм си свикнал. Всичко беше нормално , Setupa вървеше добре, копира файловете без проблем . идва време за BOOT всичко точно .. setup will continue after restart bla bla и точно когато идва време за баш инсталацията "A disk read error occurred Press Ctrl + Alt + Del to restart" , и да рестартирам пак излиза същата история и така.. Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне или да ми даде някъква информация , компа ми е на една седмица и направо ме боли глава.Благодаря предварително.извади батерията но биоса и се радвай на новият windows ама после пак обратно от кадето си я извадил и да не забравиш до пставиш исталоционият диск Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Декември 19, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Да,аз се оправих вече,благодаря на всички и най-вече на "Tihichko" за помоща.Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост