pff Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Не съм много добра в тая сфера, но все пак - знаете ли нещо такова розовко ? Имам предвид, лентата, както и лентите на папките, прозорците да е в РОЗОВ ИЛИ ЛИЛАВ ЦВЯТ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
f0rgotenn Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Не съм много сигурен, но мисля че това може да Ви допадне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pff Публикувано Декември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Благодаря ти за предложението, но търся нещо като оригиналната синя лентичка, само че в розово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
f0rgotenn Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Тогава тази ми се струва по-подходяща. Дано Ви хареса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pff Публикувано Декември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Всичко е ОК сега, може ли само да ми припомните как се махаше задфоновия цвят на иконите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
f0rgotenn Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 За да премахнете background на иконите на вашия десктоп изпълнето следното: - Десен бутон върху вашия десктоп -> Arrange Icons By -> махнете отметката пред Lock Web Items on Desktop. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pff Публикувано Декември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост