стефани Публикувано Декември 17, 2010 Report Share Публикувано Декември 17, 2010 Здравейте. Първо да отбележа, че имам бегла представа от компютри. второ наистина ще се благодарна, ако някой изобщо ми обърне внимание и помогне. На кратко. Смениха ми видео картата, преинсталираха ми компютъра и след преинсталирането компютъра не иска да се изключи. Пробвах от всички възможни ккопчета, не става. Изключва се за някакви 20 сек и после сам се включва. Единствения вариант е от кабелите директно, но все пак не искам да го развалям още повече.. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Пробвай следното: след като включиш компютъра започни да натискаш копчето дза да влезеш в БИОС. Там в графата Power Magaer или нещо подобно имаше възможност за забрана компютърът да може да се "събужда" от вършна намеса. При мен това ставаше чраз мрежовата карта. Успех ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 Най-добре кажи каква е дънната платка. И защо са ти преинсталирали Windows за една смяна на видео карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
стефани Публикувано Декември 18, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 18, 2010 vesodimov, точно там беше проблема. благодаря много :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 18, 2010 Report Share Публикувано Декември 18, 2010 vesodimov, точно там беше проблема. благодаря много :)Можеш да разчиташ на всички от форума. Много са печени Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост