Jump to content

Как да пусна интернет от компютъра на таблета ?

Препоръчан пост

Здравейте вчера си взех таблет който има 1 интересно устройство прилича на флашка. http://img1.tinydeal.com/images/82/98/8298_19978_L7012G03.jpg

До колкото разбирам то ми позволява да си пусна Интернет освен през Wi-Fi -а с кабел такъв като за компа. Не му разбирам много но ми бяха казали че имало някакъв начин да се пусне Интернет от единия компютър на другия без хъбове и т.н само с 1 кабелче ? Това може ли да стане и за таблет-а без да сменям ИП-та и глупости.Използвам рутер Интернет-а ми е на Близоо и съм с реално IP. Ще съм много благодарен ако ми помогнете :)

Сподели другаде

Не съм запознат особено, но изглежда като че ли е нужно само да свържеш въпросната кутия към таблета и след това мрежовия кабел в нея.

Технически е възможно да се подаде Интернет към втори компютър без наличието на рутер, но е нужна втора мрежова карта на първия компютър (този, който ще подава Интернет). За това обаче трябва да се зададат съответните мрежови настройки на двете системи. Не че е сложно, де. И все пак, щом имаш рутер, защо не ползваш него и не пуснеш кабел директно от него към таблета?

Сподели другаде