andrea27922 Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Здравейте!Имам странен за мен проблем и търся помощ от Вас!След преинсталация имам драйвери,колонките ми работят,а нямам звук.Моля за помощ и идей! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Ако си на Windows XP, от Control Panel - Sounds and Audio Devices - Sound - от падащото меню Sound scheme: Windows Default - Apply - OK, рестарт на компа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2010 Report Share Публикувано Декември 17, 2010 Сигурен ли си, че е инсталирай драйвер? Нямаш звук въобще? При опит за възпроизвеждане на такъв какво се случва? Каква е операционната система?Хайде де, дай точна и пълна информация. С ченгел ли да ти вадим думите. Ти си този с проблема и би следвало да се опитваш да ни улесниш, за да ти помогнем по-бързо и ефективно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andrea27922 Публикувано Декември 17, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2010 Със сигурност имам драйвер.Когато се опитам да пусна какъвто и да е звук се чува пръщене в колоните,това е.Windows xp sp3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Кабелът към правилния жак на звуковата карта ли е свързан? Актуален ли е драйверът? Колоните са тествани с друг аудио източник? Каква е звуковата карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andrea27922 Публикувано Декември 19, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Много благодаря за помоща,оказа се че звуковата ми карта е изгоряла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Януари 5, 2011 Report Share Публикувано Януари 5, 2011 Моля за помощ.Не съм пипала нищо по настройките на звука,а преди малко се оказа,че няма такъв и иконата ми я няма.Влязох през контр. панел в системата.В звуковите настройки всичко е наред с изключение на една,при която ъпдетването не свърши работа.,и удивителната си стои жълта.Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. Microsoft Kernel Wave Audio Mixer-за този става дума. Имам диск с драйвери,как да процедирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 Инсталационен диск на Windows имаш ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 Здравейте!Възможно ли е диск да ми блокира звука?Тази сутрин включих компютъра и иконата за звук се виждаше,а при останалите икони при Система нямаше удивителна.Пуснах диска и той пак тръгна,но отново без звук и тогава пуснах филм през Интернет и имаше звук.Диска отново тръгна без озвучение,а трябва да има такова защото има реклама на него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 В момента в Device Manager има ли някъде удивителни? Ако няма и има звук навсякъде, значи най-вероятно Windows автоматично е възстановил липсващите файлове от инсталационния диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 Нямам удивителни и всичко е ОК.Не съм пускала инсталационния диск.Предполагам,че снощи е блокирал,и аз не знам какво е станало. Благодаря за съветите,все пак от Вас знам вече къде да търся проблемите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Януари 7, 2011 Report Share Публикувано Януари 7, 2011 Вчера нямах време да пиша.Оказа се ,че Уиндоус Медия Плеър не възпроизвежда звук,само картина.Пуснах диска с Медия Плеър Класик и всичко е ОК.Предполагам,че при стартирането на първата,компа е показал грешка и звука е изчезнал до рестартирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост