pff Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Проблема ми е, че ЛЯВАТА страна на монитора е размазана, докато дясната си е напълно добре. Сутринта си включих компютъра, всичко беше ОК, сега ... Моля, ПОМОЩ ! П.С Съжалявам, ако това не е правилното място за публикация. :( Иконите от декстопа са си нормални... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Опиши малко по-точно как е размазана половината. Малко неясно е в момента. Имаш ли възможност да снимаш монитора? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pff Публикувано Декември 16, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Помня, че преди беше станало пак така, но не знам как завърши всичко. Когато го снимам, на снимката всичко е ОК и не се вижда проблема... Лявата страна е някак размазана, сякаш недовиждам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Ако монитора е LSD би трябвало на него да има бутон Auto (или подобен) за настройка на картината. Използваш някоя програма (например NEC Monitor Test), за да ти генерира изображение тип "телевизионна таблица", тогава натисни този бутон и виж дали ще има подобрение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Помня, че преди беше станало пак така, но не знам как завърши всичко. Когато го снимам, на снимката всичко е ОК и не се вижда проблема... Лявата страна е някак размазана, сякаш недовиждам...Имах предвид да го снимаш с фотоапарат или телефон например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост