didith Публикувано Декември 15, 2010 Report Share Публикувано Декември 15, 2010 Добър вечер.Ето и проблема ми.Търся начин да запиша на DVD диск файлове свалени от youtube.Предполагам,че като за начало ще ми трябва програма за да ги конвертирам в друг формат различен от този,който е в youtube.Някой ако знае и може да помогне.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Декември 15, 2010 Report Share Публикувано Декември 15, 2010 Добър вечер.Ето и проблема ми.Търся начин да запиша на DVD диск файлове свалени от youtube.Предполагам,че като за начало ще ми трябва програма за да ги конвертирам в друг формат различен от този,който е в youtube.Някой ако знае и може да помогне.Благодаря.Any DVD ConverrterMedia-Convert onlineflv to DVD Converter Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2010 Report Share Публикувано Декември 15, 2010 ConvertXtoDVD също би трябвало да върши работа, макар че е платена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 15, 2010 Report Share Публикувано Декември 15, 2010 Може да полвате и Spider Video Downloader (SVD), тя има опция директно да избрирате какъв формат да излезе клипа, който искате. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Декември 15, 2010 Report Share Публикувано Декември 15, 2010 Total Video Converter -> Click Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didith Публикувано Декември 16, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Проблема решен с помоща на ConvertXtoDVD 4 .Благодаря на отзовалите се по темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост