tedinka82 Публикувано Декември 14, 2010 Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Здравейте,търся драйвър за тази видеокарта Intel GMA 950 никъде немога да я открия :( Моля за съдействие плс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 14, 2010 Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Операционна система да кажеш или да хвърляме боба? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 14, 2010 Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Ако си търсил около блока няма и да намериш, но ако впишеш Intel GMA 950 drivers в Google ще излязат резултати като ТОЗИ , например ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Декември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Хах извинете ме малко съм руса хихихих,XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 14, 2010 Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Пробвай с този. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Декември 16, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2010 нестава :( всъщност става,но не е този който ми трябва явно.Трябва ми такъв,който да пасва за игра на counter strike с някакви 3D графики имало и там се размазва картината Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Пробвай с този Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 Да не е DirectX ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2010 Report Share Публикувано Декември 16, 2010 нестава :( всъщност става,но не е този който ми трябва явно.Трябва ми такъв,който да пасва за игра на counter strike с някакви 3D графики имало и там се размазва картинатаКакво значи "не става"? Не иска да се инсталира? Като изключим това, трябва да "става". Няма драйвери, писани специално за конкретни игри.Не знам точно какви "3D графики" целиш, но имай предвид обаче, че въпросната видео карта е доста слаба. Пробвай с тозиТова е същият драйвер, който дадох по-нагоре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Декември 17, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2010 Той се инсталира и работи,но самата графика на играта се размазва :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Щом драйверът се инсталира нормално, значи най-вероятно проблемът е в самата игра. Или поне не е в драйвера. С други игри проблеми има ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Декември 21, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2010 да с colin mcrea там бил сериозния бъг Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2010 Report Share Публикувано Декември 21, 2010 С коя Colin McRae? Тя не е само една. Може ли някаква снимка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tedinka82 Публикувано Декември 24, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 24, 2010 Ето го проблема Colin McRae Rally 04 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Декември 24, 2010 Report Share Публикувано Декември 24, 2010 Посети този линк -> http://www.intel.com/support/graphics/detect.htm Кликни върху Check your system for the latest updates Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост