Evda Публикувано Декември 13, 2010 Report Share Публикувано Декември 13, 2010 Здравейте! Докато се рових из нета, намерих системка за музикални поздрави. Въпроса ми е има ли начин, да се интегрират .php файловете (те са само два) съм готова PHP Fusion с-ма? Казано с две думи, да стане нещо, като добавка към системката! Пробвах да поставя кода в системата, но постоянно излизат грешки. Ако някой може да помогне ще съм благодарна. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Декември 13, 2010 Report Share Публикувано Декември 13, 2010 А добави ли си базата от данни ? CREATE TABLE `pozdravi` ( `ot` varchar(255) collate latin1_swedish_ci NOT NULL default '', `id` int(11) collate latin1_swedish_ci NOT NULL auto_increment, `izp` varchar(255) collate latin1_swedish_ci NOT NULL, `pesen` varchar(255) collate latin1_swedish_ci NOT NULL default '', PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 A ПП: Току що разгледах тази система, не съм запознат с нея толкова навътре, но тъй като гледам едва ли ще можеш да си създадеш твой си модул.Разгледай --> ТОВА , това е чат модул с малко редакция сигурно може да стане нещо като музикални поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Декември 14, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Благодаря ти за отзива! Разбира се поставих SQL таблицата, но не успявам да я интегрирам.Ще разгледам подробно линка, които ти си ми предложил! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Декември 19, 2010 Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Кое не успяваш да интегрираш таблицата или модула ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Декември 21, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2010 Със SQL таблицата, както писах в предния пост нямам проблем - даже тествах системката работи идеално, но не успявам да я вмъкна в код на Fusion или казано с една дума да я интегрирам! Излиза по някоя грешка в кода, изглежда пропускам нещо съществено! Ще я помъча оща малко тая с-ма, пък ще видим! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Каква грешка излиза, дай и някакъв линк към този сайт да го видя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Декември 23, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2010 Намерих друго решение с въпросните поздрави засега ще ми върши работа! А колкото до линк към сайта, кликни на картинката в подписа ми! Адреса е временен, очаквам промяна на домейна! Благодаря за отзива Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост