Jump to content

Система за поздрави

Препоръчан пост

Здравейте! Докато се рових из нета, намерих системка за музикални поздрави. Въпроса ми е има ли начин, да се интегрират .php файловете (те са само два) съм готова PHP Fusion с-ма? Казано с две думи, да стане нещо, като добавка към системката! Пробвах да поставя кода в системата, но постоянно излизат грешки. Ако някой може да помогне ще съм благодарна. Благодаря предварително. :thumbsup:
Сподели другаде

А добави ли си базата от данни ?

CREATE TABLE `pozdravi` (    
 `ot` varchar(255) collate latin1_swedish_ci NOT NULL default '',    
 `id` int(11) collate latin1_swedish_ci NOT NULL auto_increment,    
 `izp` varchar(255) collate latin1_swedish_ci NOT NULL,    
 `pesen` varchar(255) collate latin1_swedish_ci NOT NULL default '',    
   PRIMARY KEY  (`id`)    
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 A

ПП: Току що разгледах тази система, не съм запознат с нея толкова навътре, но тъй като гледам едва ли ще можеш да си създадеш твой си модул.

Разгледай --> ТОВА , това е чат модул с малко редакция сигурно може да стане нещо като музикални поздрави.

Сподели другаде

Благодаря ти за отзива! Разбира се поставих SQL таблицата, но не успявам да я интегрирам.Ще разгледам подробно линка, които ти си ми предложил! :thumbsup:
Сподели другаде

Със SQL таблицата, както писах в предния пост нямам проблем - даже тествах системката работи идеално, но не успявам да я вмъкна в код на Fusion или казано с една дума да я интегрирам! Излиза по някоя грешка в кода, изглежда пропускам нещо съществено! Ще я помъча оща малко тая с-ма, пък ще видим!
Сподели другаде

Намерих друго решение с въпросните поздрави засега ще ми върши работа! А колкото до линк към сайта, кликни на картинката в подписа ми! Адреса е временен, очаквам промяна на домейна! Благодаря за отзива
Сподели другаде