super80 Публикувано Декември 12, 2010 Report Share Публикувано Декември 12, 2010 Живея и работя в Гърция.Реших да изкарам шофьорските курсове тук.Когато се записах ми дадоха диск с листовките по които да се готвя.Отидох си в къщи и реших да инсталирам диска, но се получи следният проблем:При инсталация ми дава липсващ файл или неточно име на VB6STKIT.dll.Проверявам в директорията на Windows и System32 и намирам файл с такова име.Пак пускам инсталацията и ми дава не работещ Visual Basic 6 Setup Tool Kit.Да спомена, че съм със Windows 7.Не знам какво да правя да си търся нов диск или проблема е моя компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 12, 2010 Report Share Публикувано Декември 12, 2010 Опитай да старитраш инсталацията с администраторски права чрез десния клик на мишката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super80 Публикувано Декември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2010 Ами пак дава същата грешка.Не се получава нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 14, 2010 Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Отвори Start менюто, в долното поле напиши cmd, което ще ти открие cmd.exe в по-горната част. Кликни с десния бутон върху него и го стартирай като администратор. В командния ред напиши regsvr32 vb6stkit.dll и натисни Enter. Трябва да се покаже съобщение за успешна регистрация на файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super80 Публикувано Декември 19, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2010 Здравейте.Извинявам се за закъснението.Но едва днес намерих време да го погледна това нещо,Написах това което ми каза, но се появи съобщението: Файла vb6stkit.dll не е намерен в групата DllRegister Server.Убедете се, че файла vb6stkit.dll е валидно dll или ocx файл и опитайте пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 20, 2010 Report Share Публикувано Декември 20, 2010 Ще е добре да тестваш този диск на друг компютър за всеки случай. Допускам, че софтуерът е стар и не сработва добре с Windows 7, макар че може и да греша. Можеш да опиташ да го стартираш в режим на съвместимост с Windows XP например и да видиш дали ще има подобрение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост