velichhh Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 немога да си преинсталирам компа когато сложа бот диска трагва и евентоално самата инсталациа но клавиатурата ми отказва и не мога да продалжа молиа помогнете.гледах в боиса обаче като не разбирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 На кой етап от преинсталацията ти отказва клавиатурата? Как е свързана клавиатурата към машината USB, или PS/2? (USB - четвъртит жак; PS/2 - кръгъл) Пробвано ли е с друга клавиатура? Ако не е, може да пробваш. P.S: пиши по-грамотно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
velichhh Публикувано Декември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2010 със PS/2 свързана.проблема се получава след като ботне диска.копира фаилове и трябва да дам ентер за да продалжи инсталацията но клавиатурата ми не работи. малко сам новак и се извинявам предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 За всеки случай - пробвай друга клавиатура (на заем вземи, или купи някоя за 5-6 лева).Въпросният инсталационен диск - за пръв път ли инсталираш от него? Възможно е проблемът да е и в него - не можеш да дадеш "Еnter", поради проблем в самата инсталация, не в клавиатурата.Някак няма логика, изведнъж да престане да отговаря клавиатурата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
velichhh Публикувано Декември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2010 мерси ще пробвам а диска за първи път го ползвам. а има ли вариант без диск да преинсталирам компа че е много спекал вече забравих да допълня че клавиатурата отказва точно преди да се форматират дисковете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Не, няма. Може да се създаде и boot-ваща флашка, но според мен е излишно усложмение. Мисля, че ти трябва свестен Windows, записан на свестен диск. Пробвай такъв и кажи как са нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
velichhh Публикувано Януари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Да пробвах и нищо не се получава.Моля помогнете ми:(((((((((защо ми отказва клавиатурата по време на инсталация.проблема се получава преди да форматирам харда.а иначе клавиатурата си работи нормално,да не би нещо в биоса да се настройва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2011 Report Share Публикувано Януари 16, 2011 Ако клавиатурата е PS/2, няма нужда от настройки. Така и не стана ясно обаче дали си пробвал с друга. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост