kasabg Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Имам форум който се хоства от Forumotion. Също така имам и готова SMS система (мога да боравя добре с нея, да правя така че хората да пращат SMS, да въведат получения код и ако е верен да продължат...). Същото искам да направя и с горепосочения форум. Примерно в момента когато влезете в дадена тема - информацията се вижда без проблеми. Целта ми е направя така че, само регистрираните потребители да разглеждат информацията (това го мога), а за да се регистрират трябва да изпратят sms (Това незнам как ще стане. Хоста е на Forumotion и незнам как ще променя страничката му с регистрация, също така в админ панела не видях някъде нещо от вида на "настройки за регистрация". Някой който е по в час с Forumotion да ме светне). Това го има в много сайтове (в момента се сещам за Madami.bg. Както забелязвате доло има поле за въвеждане на SMS код, ако той е верен човека ще успее да се регистрира). Това искам да направя и в моя сайт. Ако незнаете как ще стане с Forumotion, можете да ми предложите друг хост който предлага опция за редактиране на страничката за регистрация (така ще мога да му сложа поле за SMS). Мерси предварително.Като цяло искам да направя нещо подобно : (това е страничката за регистрация, в нея да сложа поле за SMS)http://img338.imageshack.us/img338/9026/10940073.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Няма как да стане.Тоя вид форуми са за хора които не знаят как да си инсталират форум и с няколко стъпки да го направят.Логично е след като не знаят да се оправят със самия форум да не е предвидена възможност да правят нещя за които ще трябват повече знания.Освен това тоя вид форуми са безплатни и няма логика някой да печели чрез тях от SMS_и.Затова си вземи платен хостинг и домейн и тогава ще можеш да го управлаваш по свое желание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост