styler94 Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Наскоро клавиатурата на лаптопа ми бъгна много яко, копчетата почнаха да отказват и уина ми забиваше защото ми даваше все едно няколко копчета наведнъж са натиснати, при положение че не съм ги натискал! Може ли някък си да я изключа без да я вада за да мога да сложа отделна, че не се работи иначе. Пробвах да изтрия драйверите и но при рестарт те се инсталират автоматично, ако някой знае как да го направя да не се инсталират автоматик, да пише също ще е от помощ. Лаптопа ми е Тошиба Satellite 300-110.. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Можеш да опиташ да забраниш клавиатурата от Device Manager. И все пак това е мисля проблем за сервиз и ще е добра идея да го отнесеш там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Декември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Няма такава опция да забраня клавиатурата от Device Manager-a! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Нямаш ли категория keyboards или нещо сходно, в която да е налична клавиатурата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Декември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2010 Имам, но от там няма опция за изключване (disable). Мисля че може от Bios-a но незнам как да я изкл точно тази ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Декември 13, 2010 Report Share Публикувано Декември 13, 2010 Подобен проблем имаше един приятел, а причината беше нещо което първоначално никой не би се сетил. Не знам отколко време имаш твоя комп, но за notebook е препоръчително да се води на сервиз за почистване поне веднъж годишно. Микротрохички и разни други остстъци от храна, прах и прочие действат сякаш някой натиска други копчета или използва вградената клавиатура -touchpad. Оттам се почват луди скенирания с разнообразни антивирусни и антишпионски програми, рестарти, смяна на драйвери и т.н. А реално компа си е 6. Моят скромен съвет е ....на сервиз или сам да се опиташ да почистиш клавиатурата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост