Jump to content

Изключване на клавиатура на лаптоп!

Препоръчан пост

Наскоро клавиатурата на лаптопа ми бъгна много яко, копчетата почнаха да отказват и уина ми забиваше защото ми даваше все едно няколко копчета наведнъж са натиснати, при положение че не съм ги натискал! Може ли някък си да я изключа без да я вада за да мога да сложа отделна, че не се работи иначе. Пробвах да изтрия драйверите и но при рестарт те се инсталират автоматично, ако някой знае как да го направя да не се инсталират автоматик, да пише също ще е от помощ. Лаптопа ми е Тошиба Satellite 300-110.. Благодаря предварително
Сподели другаде

Подобен проблем имаше един приятел, а причината беше нещо което първоначално никой не би се сетил.

Не знам отколко време имаш твоя комп, но за notebook е препоръчително да се води на сервиз за почистване поне веднъж годишно.

Микротрохички и разни други остстъци от храна, прах и прочие действат сякаш някой натиска други копчета или използва вградената клавиатура -touchpad.

Оттам се почват луди скенирания с разнообразни антивирусни и антишпионски програми, рестарти, смяна на драйвери и т.н. А реално компа си е 6.

Моят скромен съвет е ....на сервиз или сам да се опиташ да почистиш клавиатурата.

Сподели другаде