geca7aaa789 Публикувано Декември 11, 2010 Report Share Публикувано Декември 11, 2010 много ви моля за помощ от 2 дена нещо единя ми вентилатор се изключва сам и се пуска спира внезапно смисал и работи само единя вентилатор от какво може да се далжи и дали може нещо така да изгори в PC-то ми ??? Процесор:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000 259 GHzRam:2 GB s уин 7 сам преди когато бях с уин хр service pack 3 тогава компа ми се изключва ше сам и сега пак става така мн ви моля помогнете ми ??? а забравих процесора ми се качва температурата до 40-45-50 градуса но рядко MCP-то какво е ? щото тои стига до 80 градуса някои пат ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 12, 2010 Report Share Публикувано Декември 12, 2010 Кой точно вентилатор всъщност спира? Как точно е свързан към системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
geca7aaa789 Публикувано Декември 12, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 12, 2010 Кой точно вентилатор всъщност спира? Как точно е свързан към системата? този вентилатор спира нз как е сварзан Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 12, 2010 Report Share Публикувано Декември 12, 2010 Проследи кабела и кажи към какво точно е свързан - към дънната платка или директно към молекс на захранването? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
geca7aaa789 Публикувано Декември 12, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 12, 2010 Проследи кабела и кажи към какво точно е свързан - към дънната платка или директно към молекс на захранването?дъната платка а и нещо за да брамчи вентилатора и кам захранването има един кабел а и от какво може да е :2 спира внезапно и почва пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 12, 2010 Report Share Публикувано Декември 12, 2010 Нищо не схванах. Хайде да го обясниш на нормален български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост