Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,имам блутуут BlueSolei обаче не ще да тръгне.На какво се дължи и аз не знам. Преинсталирах го няколко пъти не ще и неще. Имам си диск инсталирам го нормално и не тръгва.Като го инсталирам изписва че има нов хардуер инсталиран на компа и че е готов за употреба, но като цъкна на иконката не тръгва.Имате ли някакви идеи?
Сподели другаде

Ние също не знаем на какво се дължи проблема. Ако напишеш нещо конкретно, можем да опитаме да го анализираме, но в момента проста нямам как да ти посочим конкретни съвети.
Сподели другаде

BlueSoleil е софтуер за управление на bluetooth. Твоят bluetooth би трябвало да си има име и за да работи коректно трябва да му се инсталират нужните драйвъри. Кажи какъв ти е модела на джаджата и ще го мислим.
Сподели другаде

Здравейте,имам блутуут BlueSolei обаче не ще да тръгне.На какво се дължи и аз не знам....

Във форума има много подробно описано как се свързва и работи със BlueSolei .Погледни,може да ти е от полза ! Моята връзка

Сподели другаде

Mерси бях се нервирал и темата ми е доста неясна,за което се извинявм. Иначе нещата се оправиха след преинстал на програмата!

Ще се възползвам от съветите ви за в бъдеще при евентуални проблеми,още веднъж благодаря!

Сподели другаде