miazmatik Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Здравейте,имам блутуут BlueSolei обаче не ще да тръгне.На какво се дължи и аз не знам. Преинсталирах го няколко пъти не ще и неще. Имам си диск инсталирам го нормално и не тръгва.Като го инсталирам изписва че има нов хардуер инсталиран на компа и че е готов за употреба, но като цъкна на иконката не тръгва.Имате ли някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Ние също не знаем на какво се дължи проблема. Ако напишеш нещо конкретно, можем да опитаме да го анализираме, но в момента проста нямам как да ти посочим конкретни съвети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 BlueSoleil е софтуер за управление на bluetooth. Твоят bluetooth би трябвало да си има име и за да работи коректно трябва да му се инсталират нужните драйвъри. Кажи какъв ти е модела на джаджата и ще го мислим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Здравейте,имам блутуут BlueSolei обаче не ще да тръгне.На какво се дължи и аз не знам.... Във форума има много подробно описано как се свързва и работи със BlueSolei .Погледни,може да ти е от полза ! Моята връзка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Mерси бях се нервирал и темата ми е доста неясна,за което се извинявм. Иначе нещата се оправиха след преинстал на програмата!Ще се възползвам от съветите ви за в бъдеще при евентуални проблеми,още веднъж благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост