Mindstorm Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Здравейте, възникнал е спедния проблем на компютъра ми. Звука от песните които се възпроизвеждат е с повдигнати високи тонове. Нереално високи.Песен на Том Джоус се възпроизвежда все едно я пее някакво дете. Не е пипано нищо в настройките за звука , няма проблеми в драйверите както и в самите колони. Същите/ колоните/ на другия компютър възпроизвежат перфектно същата песен. Моля за мнения и помощ.P.SБлагодаря на всички които се отзоваха и на предния ми проблям с залепналия процесор.Отстраних го/процесора/ с леко нагряване на самия радиатор и един лек отсечен удар с остро ножче. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Малко несъответстващи обяснения даваш. Под "повдигнати високи тонове" разбирам повече високи честоти, т.е. все едно някой е мръднал нагоре плъзгачите за 8kHz/12kHz/16kHz на еквалайзера. Обаче "все едно я пее някое дете" пък ми звучи сякаш песента е с променен pitch (не се сещам за български превод в момента). Две различни неща са. Кое по-точно е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mindstorm Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Както описах песните се възпроизвеждат в звук който надминава сопраното и тон, който е дрезгав и накъсан. Плъзгачите са всички в средно положение.Сложих звукова карта, с нея звукът вече е отличен по звучене, но за сметка на това е много слаб/тих/.Регулатора за звука е сложен на "max".Предположения за проблема?Ако е необходимо, ще кача лог направен с Everest. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 10, 2010 Report Share Публикувано Декември 10, 2010 Според мен ще е добре да опиташ да деинсталираш драйвера на проблемната звукова карта, да почистиш остатъците с Driver Cleaner Pro и/или Driver Sweeper и да инсталираш актуалния драйвер. Описано е в тази тема в една от секциите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mindstorm Публикувано Декември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2010 Благодаря за помощта и за перфектното обяснение. Проблема е вече в миналото. P.S Остана ми само въпроса в мен..защо и /или/ от какво се е получиил. Леки и снежни дни Ви желая на всички в България. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост